首页
登录
职称英语
[originaltext] Most people who start working out in hopes of shedding pounds
[originaltext] Most people who start working out in hopes of shedding pounds
游客
2023-07-07
61
管理
问题
Most people who start working out in hopes of shedding pounds would be disappointed;(23)many scientists have found that without major changes to diet, exercise typically results in only modest weight loss at best.
(24)To reach that conclusion, the Danish scientists rounded up a group of heavy young men. The volunteers, most in their 20s or early 30s, visited the scientists’ lab to undergo health check. None had high blood pressure or heart disease and, while heavy, they were not obese.
The men were then randomly assigned to exercise or not. The non-exercisers returned to their former routines, with no change to their diets. A second group began 13 weeks of almost daily moderate exercise, consisting of jogging, cycling or otherwise sweating for about 30 minutes. A third group tackled a more intense routine of almost hour-long workouts.
The men were asked not to consciously change their diets, and to keep detailed daily food diaries throughout the 13 weeks. At the end of the 13 weeks, the members of the non-exercise group weighed the same as they had at the start, which is hardly surprising. On the other hand, the men who had exercised the most, working out for 60 minutes a day, had managed to drop some weight, losing an average of five pounds each, about 20 percent less than would have been expected given the number of calories the men were expending each day during exercise.(25)Meanwhile, the volunteers who’d worked out for only 30 minutes a day did considerably better, shedding about seven pounds each.
23. What have many scientists found?
24. What do we learn about the experiment participants?
25. What do we learn about the result of the scientists’ experiment?
选项
A、They didn’t get any check.
B、They were heart disease patients.
C、They were unwilling to join the research.
D、They were heavy and young.
答案
D
解析
短文中提到,科学家召集了一些体重较重的年轻人作为志愿者,并为他们进行了体检,这些志愿者均没有患高血压或心脏病等疾病,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2815968.html
相关试题推荐
[originaltext]WhileGailOpp-Kemp,anAmericanartist,wasgivingaspeech
[originaltext]IfirstmetJoeGanswhenwewerebothnineyearsold,which
[originaltext]IfirstmetJoeGanswhenwewerebothnineyearsold,which
[originaltext]W:Goodevening,andwelcometothisweek’s“BusinessWorld,”the
[originaltext]W:Goodevening,andwelcometothisweek’s“BusinessWorld,”the
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony.Sowhatshallwewor
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony.Sowhatshallwewor
[originaltext]M:FinallyI’vegotthechancetoputonmynewsuittonight.Ih
[originaltext]M:FinallyI’vegotthechancetoputonmynewsuittonight.Ih
[originaltext]M:FinallyI’vegotthechancetoputonmynewsuittonight.Ih
随机试题
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext]NATO,theNort
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:[5]Wouldyoubeable
ChinaiscastingsuchahugeshadowontheUnitedStatesthatmanyAmericans
地球有时可看作是一个圆球体,半径大致为( )。A.6371km B.6
患者,女,15岁,恒牙,磨牙中性关系,上下牙弓Ⅱ度拥挤,口腔卫生差,牙石++,低
教师职业产生的前提是脑力劳动和体力劳动的分工。
患者男,57岁。冠心病心绞痛病史10年,昨日突发剧烈胸痛、憋闷,大汗淋漓,烦躁不
A.蜜丸B.水丸C.片剂D.散剂E.胶囊剂贮存时应防吸潮、防松片、防裂片,并要求
B分析可知第一个图形里面的图形在第二个图形的上面且顺时针旋转45度,第一个图形外面的图形取其一半在第二个图形的下面。故答案为B。
2015年7月20日,甲期货公司挪用客户保证金3亿元,截至2015年10月,该期
最新回复
(
0
)