首页
登录
职称英语
College-bound American high school students usually have some combination of
College-bound American high school students usually have some combination of
游客
2023-07-05
35
管理
问题
College-bound American high school students usually have some combination of parents, teachers, guidance counselors, or peers to support them in the tough process of applying to and beginning college. Unfortunately, adults who want to go to college— particularly adults who have been out of school for a long time—generally have no such support system. "Adults have a much harder time starting out in college because, unlike regular students, they have adult obligations—raising children and working full time— that often conflict with the demands of school," says Deepa Rao, a World Education expert. "Also, adults who have been out of school for a long time may not be academically prepared for college level work. Some have little exposure to technologies like email and Internet research, which are an increasing part of college communication and courses. They may be unaware of available resources, such as financial aid, tutoring centers or mentoring programs, and may be unfamiliar with terms such as ’bursar’ and ’prerequisite.’ And if you don’t know where to begin or what to do once you do get there, it’ s easy to get overwhelmed and simply give up."
The challenges that working adults face when going to college inspired Deepa to develop a web page and website as part of World Education’s National College Transition Network(NCTN), an online forum for technical assistance, news, and helpful resources for educators, policy makers, and others interested in adult learning. The new website is a counterpart(对应物)to the NCTN, set up to guide adults who are considering college through the process of applying to and succeeding in school. The website is arranged like a college campus, with "buildings" representing the sort of departments and classrooms housed on a college campus. Each building contains "classes" that describe the admissions process, where to look for grants and scholarships, and lists resources, where an out-of-practice student can review reading, writing, and math. There are also lists of advice and resources to help students with their college life. Another helpful aspect of this interactive, multimedia site is its audio capacity: all texts can be read to the visitor. This particular feature is especially helpful for people with visual problems or learning-disabilities.
The cycle of learning runs from cradle to grave, and World Education works to break down barriers to education for people of all ages, all over the world. [br] According to the passage, working adults find it difficult to start their college education because______.
选项
A、they are too busy and academically unprepared
B、they have been out of school for quite a long time
C、tutoring resources in college are unavailable to them
D、they do not have enough money for further education
答案
A
解析
细节题。文章在第一段中指出了两个成年人上大学难的原因:Adults havea much harder time starting out in college because...they have adult obligations--raising children and working full time以及Also.adults who have been out of school fora long time may not be academically prepared for college level work.由此可知.成年人有许多事情要做,且长时间没有上学导致他们没时间做学术上的准备。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2811673.html
相关试题推荐
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesareca
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesareca
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesareca
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesareca
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesareca
Two-thirdsofAmericansareoverweightorobese.Developingcountriesareca
[originaltext]CarcrashesarethetopkillerofAmericanteenagers.Mostof
[originaltext]MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceapro
[originaltext]MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceapro
[originaltext]MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceapro
随机试题
[originaltext]W:WhenareyouleavingforCambridge,Dr.Berle?M:OnWednesda
Describeaninterestingconversationyouhadwithsomeone.Youshouldsay:whot
经过了几千年缓慢的各代人都几乎觉察不到的发展之后,城市正在突然迅速地向四面八方扩展开来。中国现在的城市人口每年以7%的速度在增长,而在大城市里则达到每年
下列关于继父母子女关系和养父母子女关系的表述错误的是()。A.养父母与养子女间
热原不具备的性质是A、挥发性 B、可氧化性 C、耐热性 D、滤过性 E、
评价肺通气功能,较好的指标是A.功能余气量 B.肺通气量 C.肺活量 D.
肺炎球菌肺炎患者咳出的痰液为A.白色泡沫痰 B.脓绿色痰 C.铁锈色痰 D
处理农村土地承包纠纷的原则有( )。A.坚持切实维护农村土地承包权益 B.坚
D
(2017年真题)以期货交易所为被告的因期货交易所履行职责引起的商事案件,由原告
最新回复
(
0
)