首页
登录
职称英语
The two economists call their paper "Mental Retirement," and their findings
The two economists call their paper "Mental Retirement," and their findings
游客
2023-07-05
47
管理
问题
The two economists call their paper "Mental Retirement," and their findings have aroused the interest of behavioral researchers. Data from the United States and 12 European countries suggest that the earlier people retire, the more quickly their memories decline.
The implication, the economists and others say, is that there really seems to be something to the "use it or lose it" notion—if people want to preserve their memories and reasoning abilities, they may have to keep active.
"It’s incredibly interesting and exciting," said Laura Carstensen, director of the Center on Longevity at Stanford University in California. "It suggests that work actually provides an important component of the environment that keeps people functioning optimally."
Researchers repeatedly find that retired people tend to do less well on cognitive tests than people who are still working. But, they note, that could be because people whose memories and thinking skills are declining may be more likely to retire than people whose cognitive skills remain sharp.
And research has failed to support the premise that mastering activities like memory exercises, crossword puzzles and Sudoku improve overall functioning.
"If you do crossword puzzles, you get better at crossword puzzles," said Lisa Berkman, director of the Center for Population and Development Studies at Harvard University. "If you do Sudoku, you get better at Sudoku. You get better at one narrow task. But you don’ t get better at cognitive behavior in life."
The study was possible, explains one of its authors, Robert Willis, a professor of economics at the University of Michigan, because the National Institute on Aging began a large study in the United States nearly 20 years ago. Called the Health and Retirement Study, it surveys more than 22,000 Americans over age 50 every two years, and administers memory tests. [br] According to the passage, what does "Mental Retirement" mean?
选项
A、People want to retire at an early age.
B、People have to retire earlier than they’ ve expected.
C、People’ s mental functions decline while they are still working.
D、People’s memories and reasoning abilities decline if they are not working.
答案
D
解析
词汇题。文章一开始就提出Mental Retirement(脑力退休)这一概念,接着就具体说明研究发现。由文内表述可知“脑力退休”就是指退休后,人的大脑处于不活跃状态,记忆力、推理能力都会随之衰退,故答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2811657.html
相关试题推荐
[originaltext]Oldagemaynotsoundexciting.Butrecentfindingsoffergoo
[originaltext]Oldagemaynotsoundexciting.Butrecentfindingsoffergoo
Environmentalasceticismhascreatedavogueforupgradinglight-bulbsandt
Environmentalasceticismhascreatedavogueforupgradinglight-bulbsandt
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmentalism
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmentalism
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmentalism
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmentalism
[originaltext]Economistsacrosstheworldareexpressingconcernsaboutris
[originaltext]Economistsacrosstheworldareexpressingconcernsaboutris
随机试题
Usingextremelydifferentdecoratingschemesinadjoiningroomsmayresultin__
Theoldmantookagreat______incollectingstamps.A、happinessB、prideC、deligh
Before,wheneverwehadwealth,westarteddiscussingpoverty.Whynotnow?
Shehasa______reputationinbothjazzandclassicalmusic.A、massiveB、quantitat
TheKillerSmogCasesofKillerSmogsOnthe
孔子一生从事教育事业,成为教师的楷模。请找出孔子名言()。A.学而时习之 B
股权投资( )自行销售股权投资基金的,应当采取问卷调查等方式,对投资者的风险识
护士是指经执业注册取得护士执业证书,依法在医疗机构从事()工作的人员。A.
可用于阴血不足,虚热扰心之心烦失眠的方剂是A.天王补心丹 B.归脾汤 C.酸
某工业项目大气环境影响评价时,对评价因子进行筛选,根据《环境影响评价技术导则大气
最新回复
(
0
)