首页
登录
职称英语
[originaltext] Nowadays motorcycling is fast becoming one of Americans’ most
[originaltext] Nowadays motorcycling is fast becoming one of Americans’ most
游客
2023-07-01
91
管理
问题
Nowadays motorcycling is fast becoming one of Americans’ most popular sports. However, there are several things about motorcycling that the average citizen dislikes. Motorcyclists frequently get dirty.
In fact they are dirty. On the road there is little to protect them from mud, insects and bird droppings. For practical reasons, they are often dressed in old clothing, which looks much less respectable than the clothing of people who ride in cars. For the same reason, motorcyclists usually wear dark colors. Of course, the danger of motorcycling also helps account for many people’s low opinion of the sport. Its defenders, however, claim that careful cyclists are in less danger than it’s commonly believed. He must pay careful attention to his driving. From that point of view, a man on a motorcycle is safer than a man in a car.
16. Why do motorcyclists often dress in old and dark clothing?
17. What’s the average citizen’s opinion about motorcycling?
18. How can a motorcyclist be safer than a car driver?
选项
A、They want to attract attention.
B、It is fashionable to wear such clothes.
C、They appear respectable in such clothes.
D、Riding a motorcycle makes one dirty.
答案
D
解析
读题,主题词包括they,clothes,motorcycle。由此可大体推测本文的话题,从而为听的过程提供了背景。文中提到“骑摩托车的人经常浑身脏兮兮的。因为路上没有什么东西为他们遮挡泥土,以及昆虫和鸟类的粪便。”故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800242.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Bob,lookatallthebeautifulclothesdisplayedinthewindow
[originaltext]W:Bob,lookatallthebeautifulclothesdisplayedinthewindow
[originaltext]W:Bob,lookatallthebeautifulclothesdisplayedinthewindow
[originaltext]W:Bob,lookatallthebeautifulclothesdisplayedinthewindow
[originaltext]W:Bob,lookatallthebeautifulclothesdisplayedinthewindow
[originaltext]M:Excuseme,Prof.Johnson,whenIcommunicatewithforeigners,
[originaltext]M:Excuseme,Prof.Johnson,whenIcommunicatewithforeigners,
[originaltext]M:Excuseme,Prof.Johnson,whenIcommunicatewithforeigners,
[originaltext]M:Excuseme,Prof.Johnson,whenIcommunicatewithforeigners,
[originaltext]W:Prof.Smith,wouldyouliketocometodinneratourdormtomo
随机试题
Ifadultslikedtoreadbooksthatwereexceedinglydifficult,they’dallbe
Theprojects______bytheendof2002willexpandthecity’stelephonenetworkt
ThePopularityofInstantMessagingTechnologies1.近来移动QQ、微信等通信方式在大学生中十分流行2.这些通
RestaurantsinEurope,theUnitedStatesandJapanaretestingtechnologyto
Thelecturewhichlastedaboutthreehourswassotedious______(听众忍不住打哈哈).that
应接种于血琼脂斜面保存的菌种是A:肠道杆菌B:葡萄球菌C:肺炎链球菌D:脑
关于证券市场信息披露的意义,下面说法错误的是( )。A:防止信息滥用 B:有利
血友病患者必须拔牙时,首要的处理原则是()A.拔牙创内填塞止血材料 B.注
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
根据国家现行有关竣工结算的规定,建设项目竣工决算报表包括()。A.建设项目竣工财
最新回复
(
0
)