首页
登录
职称英语
[originaltext] Until the twentieth century cigarettes were not an important
[originaltext] Until the twentieth century cigarettes were not an important
游客
2023-07-01
92
管理
问题
Until the twentieth century cigarettes were not an important threat to public health. Since the cigarette industry began in the 1870s, however, the cigarette-manufacturing machine has developed rapidly. This made it possible to produce great numbers of cigarettes very quickly, and it reduced the price.
Today cigarette smoking is a widespread habit. About forty-three percent of the men and thirty-one percent of the adult women in the United States smoke cigarettes regularly. It is encouraging to note, however, that millions of people have given up the smoking habit.
Income, education and occupation all play a part in determining a person’s smoking habits. City people smoke more than people living on farms. Well-educated men with high income are less likely to smoke cigarettes than men with fewer years of schooling and lower incomes. On the other hand, if a well-educated man with a high income smokes at all, he is likely to smoke more packs of cigarettes per day. The situation is somewhat different for women. There are slightly more smokers among women with higher family income and higher education than among the lower income and lower education groups. These more highly educated women tend to smoke more heavily.
19. What reduced the price of cigarettes?
20. What is the percentage of American adult women who smoke regularly?
21. What plays a part in determining a person’s smoking habit?
22. Which of the following is true according to the passage?
选项
A、The great number of people engaged in cigarette producing.
B、The rapid development of cigarette-making machines.
C、The rapid development of cigarette-making factories.
D、The increasing output of tobacco.
答案
B
解析
it reduced the price中的it指的是前面提到cigarette-manufacturing machine has developed rapidly“香烟生产机器快速发展”。D错在tobacco:是香烟而非烟草的产量增加才使它的价格下降的。A、C均未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800220.html
相关试题推荐
Averyinterestingandimportantdevelopmentinscienceisadevicecalledl
Averyinterestingandimportantdevelopmentinscienceisadevicecalledl
Averyinterestingandimportantdevelopmentinscienceisadevicecalledl
Averyinterestingandimportantdevelopmentinscienceisadevicecalledl
Intheearly20thcentury,fewthingsweremoreappealingthanthepromiseo
Intheearly20thcentury,fewthingsweremoreappealingthanthepromiseo
Teachingchildrentoreadwellfromthestartisthemostimportanttaskof
Teachingchildrentoreadwellfromthestartisthemostimportanttaskof
Teachingchildrentoreadwellfromthestartisthemostimportanttaskof
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
随机试题
【B1】[br]【B7】A、teacherB、farmerC、nurseA在课堂上提问的应该是“老师”。
Youwillheartwotelephoneconversations.Writedownonewordornumberinthe
Reebokexecutivesdonotliketoheartheirstylishathleticshoescalled"f
HowtoPresentaSeminarPaperToinvolvetheirstuden
Whatmakespeopleshuntherelativesecurityoffull-timeemploymentandsta
Whenhearrivedhome,he_________________________.(发现家里只有一些破烂的家具)foundnothing
Anadultgiraffe’sheadisaboutsixfeetaboveitsheart.Thismeansthatto
甲公司是一家文化传媒企业,成立于2003年,主营业务是教辅教材、期刊的出版和发行
下列药物中,支原体肺炎宜选用A.庆大霉素 B.复方SMZ C.青霉素G D
铋盐的正确服用时间为()A.餐前30min B.餐中 C.餐后 D.空腹
最新回复
(
0
)