首页
登录
职称英语
[originaltext] Some psychologists maintain that mental acts such as thinking
[originaltext] Some psychologists maintain that mental acts such as thinking
游客
2023-07-01
62
管理
问题
Some psychologists maintain that mental acts such as thinking are not performed in the brain alone, but that one’s muscles also participate. It may be said that we think with our muscles in somewhat the same way as we listen to music with our bodies.
You surely are not surprised to be told that you usually listen to music not only with your ears but with your whole body. Few people can listen to music that is more or less familiar without moving their body or more specifically, some part of their body. Often when one listens to a concert on the radio, he is tempted to direct the orchestra even though he knows there is a competent conductor on the job.
Strange as this behavior may be, there is a very good reason for it. One cannot derive all possible enjoyment from music unless he participates, so to speak, in its performance. The listener "feels" himself into the music with more or less noticeable motions of his body.
The muscles of the body actually participate in the mental process of thinking in the same way, but this participation is less obvious because it is less noticeable.
16. According to this passage, what do some psychologists maintain about thinking?
17. Why do people move their body while listening to music that is familiar?
18. What is the talk mainly about?
选项
A、Because they are natural conductors of concerts.
B、Because they want to show that they understand the music.
C、Because only in this way can they enjoy it fully.
D、Because they cannot grasp it if they don’t perform it.
答案
C
解析
根据选项中的Because可知题目问的是原因。文章中间部分主要讲述人体参与音乐欣赏的事实和原因,英文的习惯一般是先说事实,后说原因,因此听到“几乎没有谁会在听到或多或少有些熟悉的音乐时身体不会动,或者更明确些,身体的某个部位”后就应该预测到后面要讲原因。后文提到,一个人如果不参与到音乐的演奏中去,他就无法完全地享受音乐。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2800157.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Tom,Iheardyoufailedthetennismatch.What’swrongwithyo
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ithinktheairinthecityisseriouslypolluted.Itishorri
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
[originaltext]W:Ididn’texpectthedormitorytobesonoisy.Theremustbeso
随机试题
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:WearegoingtovisittheSummerP
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-mat
Thisbuildingis4timesas(high)______asthatone.high当与表示倍数比较级的词在一起时,其具体的语序应
[originaltext]W:Youlookverysleepyandtired.What’swrong,John?Didyoust
Theunauthorized(未经授权的)copyingofcomputerprogramsbyAmericanbusinesses
A.来源于宫颈黏膜柱状黏液细胞,分泌大量黏液,细胞异型,极性消失 B.镜下表皮
关于妊娠期间水肿程度的划分,正确的是下列哪项A.根据水肿的程度分为(+)、(++
男性,30岁。低热,乏力,咳嗽,痰中偶带血丝1年。胸片显示,双肺片状阴影,轮廓
下列不属于市场风险计量方法的是()。A.将生息资产和付息负债按照重新定价的期限划
案例一(2): 求助者:我母亲是两个月前去世的,虽然说我们早有准备,但还是很伤
最新回复
(
0
)