首页
登录
职称英语
[originaltext] Kids these days all the time are obsessed with all those vide
[originaltext] Kids these days all the time are obsessed with all those vide
游客
2023-06-30
72
管理
问题
Kids these days all the time are obsessed with all those video games. Isn’t it terrible?(16)While many parents and teachers complain what a waste of time video games are, they are walking past a historic opportunity. The only thing being wasted here is the true value and potential of these technological devices.(17)Instead of giving negative comment on them, we could be using these high-tech "toys" to create a revolution in education and training. These games take our kids into a 3D world where they learn how to operate a breathtaking range of tools, including attractive vehicles, advanced weapons, and other machines. Take a few minutes to really watch them in one of these games.(18)They pour hours into memorizing elaborate scenes and developing the most sophisticated strategies to accomplish goals and win the game. What happens to our kids after they spend hours of such concentrated communication and sophisticated strategic collaboration in this advanced 3D learning environment? They shut down their machines and head off to school. They must feel like they’re stepping into a time machine—one that takes them backwards. Too often adults see video games as a negative, but that’s only because of our thinking. We tend to think that "automation" means "no more human jobs," but that’s not true either.(19)No matter what you think, you step into a future where games and education, automation and humanizing, go hand in hand and lead to real solutions to today’s crisis in education and training. And that future could be happening right now.
16. What do teachers and parents complain about?
17. What could we do to use the high-tech "toys" instead of criticizing them?
18. Why do the kids spend a lot of time in memorizing scenes of the games?
19. What does the speaker think of the future?
选项
A、The automation means fewer jobs.
B、The automation refers to no more human jobs.
C、Kids can use games as the learning tools.
D、Variety is not the spice of life.
答案
C
解析
本题问的是讲话者认为未来会是什么样子。在短文结尾,讲话者提到“未来游戏和教育、自动化和人性化将紧密联系,而且它们会给教育和培训带来真正的解决办法”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2796960.html
相关试题推荐
[originaltext]W:I’msickofbeingasalariedemployee.Whydon’twepoolours
[originaltext]W:I’msickofbeingasalariedemployee.Whydon’twepoolours
[originaltext]W:I’msickofbeingasalariedemployee.Whydon’twepoolours
[originaltext]W:Iheardthatyouhadtakenanoptionalcourselastsemester.H
[originaltext]W:Iheardthatyouhadtakenanoptionalcourselastsemester.H
[originaltext]W:Iheardthatyouhadtakenanoptionalcourselastsemester.H
[originaltext]W:Iheardthatyouhadtakenanoptionalcourselastsemester.H
[originaltext]W:IhavetocallKate,andtellherabouttheinterviewtomorrow
[originaltext]W:IhavetocallKate,andtellherabouttheinterviewtomorrow
[originaltext]W:IhavetocallKate,andtellherabouttheinterviewtomorrow
随机试题
Readthearticlebelowaboutmonopoly.Choosethebestwordtofilleachgapfro
•Readthearticlebelowaboutsmokingatworkplace.•Choosethebestwordorp
Eachoftheninesquaresmarked1Ato3Cinthegridshouldincorporateallthe
Leslie’supset.Sheinvitedabout20peopletoherhouseforapartyandthenno
云计算的部署模式有哪些()。A.公有云 B.私有云 C.政务云 D.混合
某企业计划购置一套生产线,固定资产投资额为1000万元,垫付营运资金50万元,全
自然保护区内只准进人从事科学研究和观测活动的区域是( )。A.核心区 B.游乐
下列属于人工智能技术的应用的是()。A.与计算机下五子棋 B.上班录指纹 C
维生素A缺乏主要表现( )。A.眼部及皮肤症状 B.眼部症状及消化道症状
汽车销售公司销售小轿车时一并向购买方收取的下列款项中,应作为价外费用计算增值税销
最新回复
(
0
)