首页
登录
职称英语
[originaltext]M: (12) You know, Ben’s given up making those terrible faces he u
[originaltext]M: (12) You know, Ben’s given up making those terrible faces he u
游客
2023-06-29
53
管理
问题
M: (12) You know, Ben’s given up making those terrible faces he used to make. The other day, he came home from school almost in tears. His teacher said if he went on like that, his face would get stuck when the winds changed.
W: And he believed her?
M: Yeah, he’s only a little boy. Don’t you remember all those things we used to believe when we were little? (13) I remember my aunt Mary used to say if you swallow a cherry stone, a tree will grow out of your mouth. And I’m still terrified today, sort of subconsciously. You know, if I swallow one by mistake...
W: Yeah, I suppose you’re right. (14) The one that used to get me was that swans could break your leg when they blow off the wing.
M: They can, can’t they? I always thought they could.
W: No, they are not that strong. But there’s another one even more terrifying. That is, if you put a post stamp on upside down, you’ll go to prison.
M: No, never heard of that. But my grandmother was a terror for that kind of thing. For example, she would say, you will get a spot on your tongue if you tell a lie. If you eat stale bread, your hair will curl. And here’s one more. (15) We went on a camping trip once in Italy, and my wife spent the whole time worrying about bats getting into her hair. She said her grandmother reckoned you had to shave your head to get it out. My wife was really terrified.
W: Silly, isn’t it? But that’s how some parents try to keep their kids from doing the wrong thing or getting into trouble.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What does the man say about Ben?
13. What did aunt Mary used to do when the man was a child?
14. What does the woman believe swans could do?
15. What did the grandmother of the man’s wife say?
选项
A、One would get a spot on their tongue if they told a lie deliberately.
B、One would have to shave their head to remove a bat in their hair.
C、One would go to prison if they put a stamp on upside down.
D、One would have curly hair if they ate too much stale bread.
答案
B
解析
浏览四个选项,从选项中的would以及if可推测,此题与某种虚拟似设有关。题干问的是男士妻子的祖母说了什么。对话中男士说有一次他和妻子一起去意大利野营,妻子自始至终都在担心蝙蝠飞进头发里。还说妻子的祖母认为必须要把头发剃光蝙蝠才能出来,故答案为B。A项(一个人如果故意说谎,他们的舌头上就会有一个斑点)和D项(如果一个人吃太多变质的面包就会长卷发)是男士的祖母说的,故排除。C项(如果把邮票贴颠倒了,就会进监狱)是女士听说的,没有提及谁说的,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2793447.html
相关试题推荐
[originaltext]M:TheuniversityisgoingtoholdanEnglishSpeechContest.Man
[originaltext]M:TheuniversityisgoingtoholdanEnglishSpeechContest.Man
[originaltext]M:TheuniversityisgoingtoholdanEnglishSpeechContest.Man
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlentyouforbuildingthe
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
[originaltext]M:Wehavetime,don’twe?Everytimewe’vegoneonatrip,we’ve
随机试题
Thepassagemainlydiscusseshowheat[br]Theword"convert"line6iscloses
【1】[br]【8】[originaltext]Goodmorning,everyone.Today’slectureisabout
Developingabadhabitiseasierthanmanymightthink."Youcanbecomeadd
(1)Humanmigration:thetermisvague.Whatpeopleusuallythinkofisthep
Ifyouwishtogoawayfortheweekend,ourofficewillbedelightedtomakehot
简述道氏理论关于长期趋势分析的主要内容。
在MIB-2的系统组中,( )对象以7位二进制数表示,每一位对应OSI/RM
尿道下裂的主要原因是由于:()A.父亲酗酒过度 B.孕期母亲接触农
导游员将散客旅游者接到饭店后应做好的工作有()。A:帮助办理饭店入住手续 B:
避雷针与引下线之间的连接应采用( )。 A、焊接 B、法兰连接
最新回复
(
0
)