首页
登录
职称英语
[originaltext] American astronauts would not return to the moon as planed if
[originaltext] American astronauts would not return to the moon as planed if
游客
2023-06-27
75
管理
问题
American astronauts would not return to the moon as planed if US congress passes president Obama’ s proposed budget. Obama’s budget which aims to cut funding in certain areas while increasing money used to create jobs would cancel NASA’s Constellation Programme. The programme has sought to send astronauts back to the moon by 2020. NASA’s programme also intended to study the idea of establishing a moon colony. The programme was set to follow the US space agency’s shuttle missions which are due to end in September. On its website, the White House Budget Office says the programme to send astronauts to the moon is behind schedule, over budget and overall less important than other space investments. "Using a broad range of criteria, an independent review panel determined that even if fully funded NASA’ s programme to repeat many of the achievements of the Apollo era, 50 years later was the least attractive approach to space exploration as compared to potential alternatives." the site says.
3. Why would NASA’s Constellation Programme be cancelled?
4. What did NASA’ s Constellation Programme originally plan to do?
选项
A、To set up a moon colony by 2020.
B、To send astronauts again to the moon by 2020.
C、To continue the current shuttle missions till 2020.
D、To create more jobs for NASA till 2020.
答案
B
解析
信息明示题。由The programme has sought to send astronauts back to the moon by 2020可知,该项目是为了在2020年把宇航员送回月球,也就是说,该项目的原始目的是为了在2020年把宇航员送回月球,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2786730.html
相关试题推荐
[originaltext]Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinits
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodmorning.I’v
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodmorning.I’v
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodmorning.I’v
[originaltext]W:Goodmorning.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodmorning.I’v
[originaltext]W:John,haveyouchosenaphysicaleducationclassyetforthis
[originaltext]W:John,haveyouchosenaphysicaleducationclassyetforthis
[originaltext]EducationexpertssayAfrica’sgrowinghighereducationsyste
[originaltext]Today,around5.5trillioncigarettesareproducedeveryyear
[originaltext]ThegovernmentofNepalsaysitbelievesatleastfifteenhun
随机试题
[originaltext]Hello,Jane.Nicetomeetyou![/originaltext][originaltext]Didy
Theprisoner,______theguardandrunaway,wascaughtthenextday.A、killedB、k
TheAmericanscreenhaslongbeenasmokyplace,atleastsince1942’sNow,
ThefirstbabyinBritaintosurviveahearttransplantcelebratedher18th
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
试回答玻璃纤维增强管箱的检验问题。(5)玻璃纤维增强管箱厚度t测试结果处理(
在图2所示的Word“窗口”下拉菜单中,前面有“√”标记的文件名所对应的文件是(
关于鱼刺图,下列说法正确的有()。 A.展示了试验中两个变量的相互关系B.
(2019年真题)工程地质情况影响建筑结构的基础选型,在多层住宅基础选型中出现较
为预防人工流产综合征,下列哪项是错误的A、操作轻柔 B、扩张宫颈不可粗暴,要逐
最新回复
(
0
)