首页
登录
职称英语
[originaltext] I have learnt many languages, but I’ve not mastered them the
[originaltext] I have learnt many languages, but I’ve not mastered them the
游客
2023-06-26
43
管理
问题
I have learnt many languages, but I’ve not mastered them the way the professional interpreter or translator has. Still, they have opened doors for me. They have allowed me the opportunity to seek jobs in international contexts and help me get those jobs. Like many people who have lived overseas for a while, I simply got crazy about it. I can’t image living my professional or social life without international interactions. Since 1977, I have spent much more time abroad than in the United States. I like going to new places, eating new foods and experiencing new cultures. If you can speak the language, it’s easier to get to know the country and its people. If I had the time and money, I would live for a year in as many countries as possible. Beyond my career, my facility with languages has given me a few rare opportunities. Once, just after I returned from my year in Vienna, I was asked to translate for a German judge at Olympic level horse event and learned a lot about the sport.
In Japan, once when I was in the studio audience of a TV cooking show, I was asked to go up on the stage and taste the beef dish that was being prepared and tell what I thought. They asked " Was it as good as American beef?" It was very exciting for me to be on Japanese TV speaking in Japanese about how delicious the beef was.
19. What does the speaker say about herself?
20. What does the speaker say about many people who have lived overseas for a while?
21. How did the speaker’s experience of living in Vienna benefit her?
22. What was the speaker asked to do in the Japanese studio?
选项
A、They want to learn as many foreign languages as possible.
B、They have an intense interest in cross-cultural interactions.
C、They acquire an immunity to culture shock.
D、They would like to live abroad permanently.
答案
B
解析
短文中提到,像其他很多曾经在国外待过一段时间的人一样,她非常喜欢跨文化交际,甚至难以想象没有跨文化交际的职业和社交生活是什么样子的,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2785760.html
相关试题推荐
[originaltext]Oneofthegreatestheartbreaksforfirefightersoccurswhen
[originaltext]Oneofthegreatestheartbreaksforfirefightersoccurswhen
[originaltext]Savingmoneyisafirststeptowardwealth.Puttingmoneyawa
[originaltext]Savingmoneyisafirststeptowardwealth.Puttingmoneyawa
[originaltext]Proverbs,sometimescalledsayings,areexamplesoffolkwisd
[originaltext]Proverbs,sometimescalledsayings,areexamplesoffolkwisd
[originaltext](19)Chrisisinchargeofpurchasingandmaintainingequipmen
[originaltext](16)WhileGailOpp-Kemp,anAmericanartist,wasgivingaspe
[originaltext](16)WhileGailOpp-Kemp,anAmericanartist,wasgivingaspe
[originaltext]Beethovenprobablybegantogodeafin1797,buthetriedto
随机试题
JosephMachlissaysthatthebluesisanativeAmericanmusicalandversefor
Thenewsismainlyabout______.[br][originaltext]TheIndiangovernment
Thispassageismainlyaboutsomesocialandculturalchangesof1970sand1980s
AnalyzingFictionI.【T1】______【T1】______—Arrangementofeventstoa)【T2】_____
Itisinterestingtoreflectforamomentuponthedifferencesintheareas
Thediscoverythatlanguagecanbeabarriertocommunicationisquicklymad
X线自被照体的前面投向后面称为A.切线方向投射 B.冠状方向投射 C.轴方向
下列各项,适用于真寒假热证的治法是( )。A.以热治寒 B.以热治热 C.
“创造一个使员T充分参与实现组织目标的内部环境”的管理过程,主要应当发挥管理职
根据《招标投标法》,建设施工项目的投标文件应当包括的内容有()。A.项目负责人
最新回复
(
0
)