首页
登录
职称英语
[originaltext] Frida Kahlo was born in Mexico in 1907. When she was six year
[originaltext] Frida Kahlo was born in Mexico in 1907. When she was six year
游客
2023-06-26
67
管理
问题
Frida Kahlo was born in Mexico in 1907. When she was six years old, her life changed completely. She got a serious disease called Polio, and had to remain in bed for nine months. The disease made her left leg shorter than her right, and she had serious problems in walking.
When Frida was 15, she was enrolled at a prestigious school in Mexico City. There she was influenced by the modern changes that were sweeping across Mexico.[22]She cut her hair short like a boy and started riding a bicycle — shocking for a young woman of her time. She was very interested in science, and decided to become a doctor.
Then, in September of 1925, Frida was involved in a horrendous accident. She was riding on a bus when it crashed into a trolley car. Her right leg was broken in 11 places. For the rest of her life, she had severe pain every day caused by that accident. She had to give up her plans to become a doctor, because she knew she would never be strong enough. While lying in bed after the accident, Frida began reading books about art. Her father was a painter and photographer, and he encouraged her interest in art.[24]One year later, she completed her first painting: a portrait of herself.
Over the years, Frida Kahlo painted more than 200 pictures.[25]Most of them were about very personal subjects — her health and her dreams. She also used many bright colours and symbols from Mexican culture. Frida died in 1954, at the age of 47, but her paintings still fascinate people. In 2002, a popular movie was made of her life.
22. What shocking thing did Frida do when she was in school?
23. Why did Frida give up her dream of becoming a doctor?
24. What is Frida’s first painting?
25. Which of the following is the subject most of Frida’s paintings were about?
选项
A、She hadn’t grown strong enough.
B、She got handicapped in an accident.
C、Her Polio became severely worse.
D、Her father found her talent in art.
答案
B
解析
推断题。文中提到,1925年9月,Frida遭遇了一次严重事故,导致她的右腿11处骨折,而伤痛将会一直伴随她的余生,所以她不得不放弃成为医生的梦想,由此推断,Frida是因为在事故中留下了残疾(got handicapped)才放弃了从医的梦想,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2784135.html
相关试题推荐
[originaltext]Haveyoueverbeenafraidtotalkbackwhenyouweretreated
[originaltext]Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrasht
[originaltext]Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrasht
[originaltext]Withtheglobaleconomynowtakingmoreexecutivestofar-awa
[originaltext]Withtheglobaleconomynowtakingmoreexecutivestofar-awa
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hello!Canyouintroduceyourselfplease?M:Sure,mynameis
[originaltext](5)Whileflyinghighabovetheearth’ssurface,jetfighter
[originaltext](5)Whileflyinghighabovetheearth’ssurface,jetfighter
随机试题
情景:你在操场上捡到一块手表。任务:写一篇失物招领启事,写明:①捡到地点;②联系方式;③认领要求。FoundYesterdayafternoon,
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
WhatisrequiredinmanydifferentsituationsinAmericanculture?Anexpression
砌体结构当静力计算为弹性方案时,其含义哪一种说法是正确的?()A.对墙而言,
左某,男,42岁。患慢性肝炎十余年。近一周来出现腹胀大,按之不坚,胁下胀满疼痛,
(2014初)劳动者不愿意接受现行工资水平形成的失业,属于:A.自愿失业 B.
A.M受体阻断药 B.α、β受体激动药 C.M受体激动药 D.胆碱酯酶抑制
超限效应,是指当人们所接受的刺激过多、过强或者作用时间过久时,引起的心理极不耐烦
下列规划中,属于指导特定领域发展和制定相关政策重要依据的是( )。 A.发
在体外没有抗癌作用的抗癌药物是A、阿糖胞苷 B、阿霉素 C、环磷酰胺 D、
最新回复
(
0
)