首页
登录
职称英语
[originaltext] In an attempt to resist the rising cost of fuel and fight the
[originaltext] In an attempt to resist the rising cost of fuel and fight the
游客
2023-06-26
63
管理
问题
In an attempt to resist the rising cost of fuel and fight the pollution choking our cities, many outgoing students have taken to riding bicycles to school. The unfortunate result of this otherwise positive trend is the traffic problems caused by bicycles having to share the same road with cars. Unfortunately, traffic accidents involving bicycles are on the increase throughout the country, so this new solution has led to a dilemma.
To solve this dilemma, special bike paths have been created on most roads leading to and from college campuses. It is essential that cyclists stay on those paths. It is necessary for the safety of those of you who ride bicycles as well as the motorists that you share the road with.
Obviously, it may be inconvenient to ride in the bike paths at times, but we must insist on it. To enforce the necessity of staying on the paths, there are fines for bicyclists who ride down the middle of the street. The federal fines are currently running at $25 for a first-time violation, but if the law is continually violated, the fines will increase by different amounts depending on your local orders.
The money that is collected from the fines will go towards a fund to help build better bike paths. You may have special bicycle bridges in your neighborhood right now. If not, you can count on seeing them in the future. We are committed to making bicycling a safe alternative to using cars and we appreciate your help in making that goal a reality.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. What is the newest problem facing people who ride to school?
17. What is the basis for the law that doesn’t allow bicyclists in the middle of the street?
18. How will the money from the fines be used?
19. What can we learn about bicycles from the passage?
选项
A、Bicycles are causing all the problems.
B、Bicycling would be safer in the future.
C、There are special paths set aside for bicycles.
D、Bicycles cannot help clean up the environment.
答案
B
解析
预览选项可知,本题考查自行车的特点或作用。短文末提到,making bicycling a safe alternative,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2783963.html
相关试题推荐
[originaltext][19]WhenColonelHarlandSandersretiredattheageof65,he
[originaltext]CATVisashortwayofsaying"communityantennatelevision."
[originaltext]CATVisashortwayofsaying"communityantennatelevision."
[originaltext]M:Isthistableinthecornerokay?W:Sure,wecansithere.Be
[originaltext]M:Isthistableinthecornerokay?W:Sure,wecansithere.Be
[originaltext]M:Ihavebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminute
[originaltext]M:Ihavebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminute
[originaltext]M:Ihavebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminute
[originaltext][5]Twitterhaschangeditspolicyandistakingstepstoiden
[originaltext][3]Medicalresearchershaveaccusedthemanufacturersofbab
随机试题
Working-classfamiliesintheUnitedStatesareusuallynuclear,andmanyst
Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorresearchpapers.Oneo
Itisunfortunatethatthemembersofthecommitteedonot______inopinion.A、coi
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Couldn’tyoumakelifealittleeasierforyourselfifyouwou
培训的效果进行评估的体系中,衡量的是受训者在培训项目中学到了哪些知识的是( )
在Linux系统中,用于管理各项软件包的命令是()A.install B.rp
《布达拉宫》一诗是80后青年诗人( )发表于《齐鲁晚报网·青未了文学网》上的一
患者男,61岁,平素急躁易怒,昨日与人争吵后胁肋胀满,小便点滴而下,舌苔薄白,脉
简述吉尔福特的智力结构理论。
最新回复
(
0
)