首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning, Mr. Johnson. How can I help you?M: Well,(12-1)I
[originaltext]W: Good morning, Mr. Johnson. How can I help you?M: Well,(12-1)I
游客
2023-06-22
84
管理
问题
W: Good morning, Mr. Johnson. How can I help you?
M: Well,(12-1)I’d like to talk to you about Tim Bond, the department manager.
W: What seems to be the problem?
M: Well, ever since Sandra left the department,(12-2/13-1)I feel like I’ve been targeted to do all her work as well as mine. I’m expected to attend too many meetings and I seem to be spending a lot of my time doing unnecessary paper work.
W: I’m sorry to hear that.
M: And, on top of that,(13-2)I specifically asked if I could leave early last Friday as I’d done a lot of overtime during the week. But that afternoon, even though I’d finished my assigned work, I was told to help other colleagues finish their work, too.
W:(14)But surely that’s a positive sign, showing that Mr. Bond has a lot of trust in you.
M: Yes, but other colleagues get to leave early, and they don’t have such a lot of work to do.
W: So you feel he’s remaking unrealistic demands on you?
M: Yes, absolutely.
W: Have you approached Mr. Bond about this particular problem?
M: I’ve tried, but it seems like he just has no time for me.
W: Well, at this stage,(15-1)it would be better if you approached him directly. If nothing else, showing that you’ve tried to solve the problem yourself before you take it further makes it clear that you’re not just a complainer.(15-2)Why don’t you send an email requesting a meeting with him in private?
M: Hmm, I’d been a bit worried about his reaction. But anyway, I’ll send him an email to request a meeting, and I’ll see what happens from there. Thanks for your advice.
W: Good luck. And let us know the outcome.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What do we learn about the man from the conversation?
13. What is the man’s chief complaint?
14. How does the woman interpret the fact that the man was asked to help his colleagues with their work?
15. What does the woman advise the man to do?
选项
A、His workload was much too heavy.
B、His immediate boss did not trust him.
C、His colleagues often refused to cooperate.
D、His salary was too low for his responsibility.
答案
A
解析
对话中男士向女士抱怨了很多事情,提到被指派做离职同事的所有工作、参加很多会议、写很多不必要的材料等,又提到上周五即使已经完成了自己的工作还是被告知要帮助其他同事完成工作,可见男士抱怨的主要问题是工作任务重,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2771979.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,Isataloneduring
[originaltext]Howmanyofyoudrinkcola?Nearlyeveryone.Didyouknowtha
[originaltext]Howmanyofyoudrinkcola?Nearlyeveryone.Didyouknowtha
[originaltext]Howmanyofyoudrinkcola?Nearlyeveryone.Didyouknowtha
[originaltext]M:HiTracy!Whatdoyouthinkofourclassonchildren’sliterat
[originaltext]M:HiTracy!Whatdoyouthinkofourclassonchildren’sliterat
[originaltext]W:Sowheredoyouthinkweshouldgofordinnerthisanniversary
[originaltext]W:Sowheredoyouthinkweshouldgofordinnerthisanniversary
[originaltext]W:Sowheredoyouthinkweshouldgofordinnerthisanniversary
[originaltext]UniversityofHouston’associateprofessorTempleNorthuphas
随机试题
[originaltext]Don’tyoufeelabitchillywiththeairconditioneron?(A)Yes,
Inthispartofthetestyouareaskedtogiveashorttalkonabusinesstop
SetYourBody’sTimeClockOurBodyOperatesLikeaClock[A
BeforeyoulistenLookatthetaskbelow.Trytoworkoutthesituationfromthe
[originaltext]W:WilliamEdward?Isthatyou?Ican’tbelieveit.It’sbeensuc
药物不是万能的,只是一种辅助的养生措施。应用时一定要注意()以及辨证进补等原则。
患者男,44岁。头晕10年,2天来头痛加重,伴恶心、呕吐急诊就诊。查体:神志模糊
抢救溺水者时,应最先采取的急救措施是()。A胸外心脏按压 B清理呼吸道
某公司注册资本为100万元。2020年该公司提取的法定公积金累计额为6
关于工程项目成本核算的说法,正确的有()。A.成本核算应坚持形象进度、产值
最新回复
(
0
)