首页
登录
职称英语
[originaltext] And finally in tonight’s news, a 9-year-old boy named Joe, to
[originaltext] And finally in tonight’s news, a 9-year-old boy named Joe, to
游客
2023-06-20
61
管理
问题
And finally in tonight’s news, a 9-year-old boy named Joe, told not to draw in class, wins a job decorating a restaurant with his drawings. Rather than shutting down the habit of drawing in his school’s workbook, Joe’s parents decided to encourage his creativity by sending their son to an after-school art class. His teacher recognized Joe’s talent and posted all his work online, which led to something pretty wonderful.
A restaurant named "Number 4" in Newcastle contacted Joe’s teacher to ask if the 9-year-old could come and decorate its dining-room with his drawings. Every day after school, Joe’s dad drives him to the restaurant so he can put his ideas straight on the wall. Once he’s all done, the work will remain there permanently.
Joe’s dad said Joe is a really talented little boy. He’s excellent at school. He’s great at football. But drawing is definitely what he is most passionate about.
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What did Joe’s parents decide to do?
2. What did the restaurant "Number 4" do?
选项
A、Contacted Joe to decorate its dining-room.
B、Hired Joe to paint all the walls of its buildings.
C、Renovated its kitchen and all the dining-rooms.
D、Asked Joe for permission to use his online drawings.
答案
A
解析
新闻中提到,纽卡斯尔“4号”餐厅联系了乔的老师,询问乔能否用自己的绘画作品来装饰其餐厅。此后,乔的父亲每天在他放学后开车送他去餐厅画画做装饰用,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2766433.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Oftenconjuringimagesofdank,smelly,mosquito-infestedwastelands,uponc
Evenastheeconomyimproves,ajoblessexecutivemayfaceuptoayearorm
TherewereseveralreasonswhytheIndustrialRevolutionstartedinGreatBr
Therearestillseriousconstitutionalimpedimentstotheprosecutionofsenior
下列各项中,属于职工薪酬核算范围的内容有()。A.社会保险费 B.企业职工生活
诊断溃疡病急性穿孔最有意义的是A.溃疡病史 B.突起脐周剧痛,转移至右下腹
Whenastudentsaidinclass,“Igoedth
采取电话沟通收集客户信息的优点有() Ⅰ.工作效率高 Ⅱ.营销成本低
根据市场的规模、产品类型和产品定位等因素,可将定位方式分为三种。
属于中枢免疫器官的是A.胸腺、脾脏B.脾脏、骨髓C.骨髓、淋巴结D.胸腺、骨髓E
最新回复
(
0
)