首页
登录
职称英语
共用题干 第一篇In what may be bad news for bar
共用题干 第一篇In what may be bad news for bar
练习题库
2022-08-02
33
问题
共用题干第一篇
In what may be bad news for bars and pubs,a European research group has found that people drinking alcohol outside of meals have a significantly higher risk of cancer in the mouth and neck than do those taking their libations with food.Luigino Dal Maso and his colleagues studied the drinking pattems of 1 ,500 patients from four cancer studies and another 3,500 adults who had never had cancer.
After the researchers accounted for the amount of alcohol consumed,they found that individuals who downed a significant share of their alcohol outside of meals faced at least a 50 to 80 percent risk of cancer in the oral cavity(腔),pharynx(咽),and esophagus(食管),when compared with people who drank only at meals.Consuming alcohol without food also increased by at least 20 percent the likelihood of laryngeal(喉)cancer."Roughly 95 percent of cancers at these four sites traced to smoking or drinking by the study volunteers,"Dal Maso says.The discouraging news,his team reports, is that drinking with meals didn't eliminate cancer risk at any of the sites.
For their new analysis,the European scientists divided people in the study into four groups, based on how many drinks they reported having in an average week.The lowest-intake group includ-ed people who averaged up to 20 drinks a week.The highest group reported downing at least 56 servings of alcohol weekly for an average of eight or more per day.Cancer risks for the mouth and neck sites rose steadily with consumption even for people who reported drinking only with meals.For instance,compared with people in the lowest-consumption group,participants who drank 21 to 34 alcohol servings a week at least doubled their cancer risk for all sites other than the laryngeal cancer. If people in these consumption groups took some of those drinks outside meals,those in the higher consumption group at least quadrupled their risk for oral cavity and esophageal cancers.
People in the highest-consumption group who drank only with meals had 10 times the risk of oral cancer,7 times the risk of pharyngeal cancer,and 16 times the risk of esophageal cancer compared with those who averaged 20 or fewer drinks a week with meals.In contrast,laryngeal cancer risk in the high-intake,with-meals-only group was only triple that in the low-intake consumers who drank with meals.
"Alcohol can inflame tissues.Over time,that inflammation can trigger cancer."Dal Maso says.He suspects that food reduced cancer risk either by partially coating digestive-tract tissues or by scrubbing alcohol off those tissues.He speculates that the reason laryngeal risks were dramatically lower for all study participants traces to the tissue's lower exposure to alcohol.Which of the following is NOT the conclusion made by the researchers about"drinking with meals"?A:It has a lower risk of cancer than drinking without food.B:It may also be a cause of cancer.C:It increases by 20 percent the possibility of cancer in all sites.D:It does not eliminate cancer risk at any of the sites.
选项
Which of the following is NOT the conclusion made by the researchers about"drinking with meals"?
A:It has a lower risk of cancer than drinking without food.
B:It may also be a cause of cancer.
C:It increases by 20 percent the possibility of cancer in all sites.
D:It does not eliminate cancer risk at any of the sites.
答案
C
解析
文章第一句“In what may be bad news for bars and pubs , a European research group has found that people drinking alcohol outside of meals have a significantly higher risk of cancer in the mouth and neck than do those taking their libations with food.”提供了答案。
第二段的第二句说的是餐外饮酒使得喉癌的概率增加了20%,而不是就餐时饮酒。所以C是正确答案。其他三项文中直接或间接提到。
第三段第二句告诉我们,酒精摄入量最低的一组每星期饮酒量达20杯,因此,大约每天在三杯左右。
文章第四段的第一句和第二句是由in contrast连接的两个句子。 in contrast表达的是句间的反比关系。第一句说明酒精摄入量最大的一组,患其他三种癌友的概率与低酒精摄入量组相比,分别是他们的10倍、7倍和16倍。而第二句告诉我们,相比之下,其患喉癌的概率只是另一组的3倍。因此,B是正确选项。
文章最后一句提供了答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1499031.html
本试题收录于:
卫生C题库卫生类分类
卫生C
卫生类
相关试题推荐
共用题干 甲房地产经纪公司(以下简称甲公司)实行军事化管理,陈某为注册在甲公司
共用题干 赵某委托甲房地产经纪公司(以下简称甲公司)出售一套二手房,在签订房地
共用题干 赵某委托甲房地产经纪公司(以下简称甲公司)出售一套二手房,在签订房地
共用题干 赵某委托甲房地产经纪公司(以下简称甲公司)出售一套二手房,在签订房地
共用题干 孙某、周某均为注册房地产经纪人,在A省共同发起设立甲房地产经纪公司(
共用题干 孙某、周某均为注册房地产经纪人,在A省共同发起设立甲房地产经纪公司(
共用题干 孙某、周某均为注册房地产经纪人,在A省共同发起设立甲房地产经纪公司(
共用题干甲房地产经纪机构(以下简称甲机构)的房地产经纪人周某于2008年7月2
共用题干 田某是甲房地产经纪机构(以下简称甲机构)的注册房地产经纪人。田某接待
共用题干 田某是甲房地产经纪机构(以下简称甲机构)的注册房地产经纪人。田某接待
随机试题
下列选项中,不属于焊后检验方法的是A.装配组对检验 B.外观检验 C.射线检
下列单体能发生聚合反应的是()。A. B. C. D.
当借款人信用状况较差、贷款安全受到威胁时,银行应与借款人约定对账户()的最低
三位同学用下面的节奏型进行合奏时,老师要求他们注意聆听其他声部,并调整自己的演奏
实践是教师专业发展和自我成长的核心因素。
银行间债券市场的交易品种不包括()。A.质押式回购 B.远期交易 C.债券
关于建设工程质量管理的原则,下列说法错误的是( )。A、县级以上人民政府建设
肠瘘瘘口的负压引流管的负压应维持在A.1.5~2kPa B.2~3.2kPa
Whatisthemainpurposeofthislette
贷款经办行对个人商用房贷款的贷后管理包括()。A.贷后监测 B.贷后检查
最新回复
(
0
)