首页
登录
职称英语
共用题干 Chest Compressions:Most Important
共用题干 Chest Compressions:Most Important
题库
2022-08-02
58
问题
共用题干Chest Compressions:Most Important of CPR
Cardiopulmonary resuscitation,or CPR,can save the life of someone whose heart has stopped .The condition is called cardiac arrest. The heart stops pumping blood. The person stops breathing. Without lifesaving measures,the brain starts to die within four to six minutes.CPR combines breathing into the victim's mouth and repeated presses on the chest.______(46).
However,a new Japanese study questions the usefulness of mouth-to-mouth breathing. The study was published in the British medical magazine,The Lancet. Doctors in Tokyo led the re- search .It examined more than four thousand people who had suffered cardiac arrest. In all the cases,witnesses saw the event happen.
More than one thousand of the victims received some kind of medical assistance from witnes- ses .Seven hundred and twelve received CPR.Four hundred and thirty-nine received chest pres- ses only.______(47)The researchers say any kind of CPR improved chances of the patient's survival. But,they said those people treated with only chest presses suffered less brain damage. Twenty-two percent survived with good brain ability.______(48).
The American Heart Association changed its guidelines for CPR chest presses in 2005.
______(49)Gordon Ewy is a heart doctor at the University of Arizona College of Medicine in Tucson. He wrote a report that appeared with the study.Doctor Ewy thinks the CPR guidelines should be changed again.He said the heart association should remove rescue breaths from the guidelines. He argues that more witnesses to cardiac arrests would provide treatment if rescue breaths are not a part of CPR. He says this would save lives______(50).
Cardiac arrest kills more than 300,000 people in the United States every year. The American Heart Association says about ninety-five percent of victims die before they get to a medical center.______(50)A: Sofar,we have not known exactly yet whether mouth-to-mouth breathing is really useless in CPR.B: Only ten percent of the victims treated with traditional CPR survived with good brain a-bility.C: CPR keeps blood and oxygen flowing to the heart and brain.D: His studies show that many people do not want to perform mouth-to-mouth breathing on a stranger for fear of getting a disease.E: It said people should increase the number of chest presses from fifteen to thirty for every two breaths given.F: No mouth-to-mouth rescue breaths were given to them.
选项
______(50)
A: Sofar,we have not known exactly yet whether mouth-to-mouth breathing is really useless in CPR.
B: Only ten percent of the victims treated with traditional CPR survived with good brain a-bility.
C: CPR keeps blood and oxygen flowing to the heart and brain.
D: His studies show that many people do not want to perform mouth-to-mouth breathing on a stranger for fear of getting a disease.
E: It said people should increase the number of chest presses from fifteen to thirty for every two breaths given.
F: No mouth-to-mouth rescue breaths were given to them.
答案
D
解析
本空白处的前一句是介绍CPR是什么,而六个选项中,C项也是介绍CPR的,因此放在一起是恰当的。
空白处的前一句说“439位病人仅仅接受了胸腔按压”,而第一段说过,"CPR包括胸部按压和口对口呼吸”,可见F项说“没做口对口呼吸的急救措施”是补充说明前一句的。
本空白处的前面两句说到,只用胸部按压抢救过来的人大脑受损比较小,存活下来的人中有22%大脑功能良好,接下来这一句肯定是要与传统的两种方法结合的抢救模式作对比,选项B正好是这样的内容。
本空白处的前一句是说美国心脏协会于2005年修改了CPR中胸部按压的指导准则,空白处的后面又没有提到如何修改,选项E正好填补了这个内容。而且还要注意,选项E中的It said只能适用于American Heart Association,其他空白处均不合适。
这一段都是叙述心脏疾病医生Gordon Ewy的观点,在其他地方都没有提到他,因此选项D His studies show...实际上已经为我们提供了答题的线索,内容也能前后衔接。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1497960.html
本试题收录于:
卫生B题库卫生类分类
卫生B
卫生类
相关试题推荐
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 某市甲房地产公司(以下简称甲公司)在报纸上刊登一则售楼广告,广告中宣
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 孙某出国留学前将登记用途为商住的房屋(底层为商铺、二楼为住宅)转让给
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 某开发商为促销楼盘,在醒目位置贴出告示:“新房上市,10月1日开始出
共用题干 房屋产权人甲某,委托房地产中介服务机构丙公司将其房屋一次性出租,经丙
随机试题
ThedevelopingcountriesofCentralandSouthAmerica,Africa,andAsiaonce
MercedesestatecarsandFiatrunarounds(轻便小汽车)arebeingusedtotestupto
[originaltext]Interviewer:Emm,excuseme,mayIaskyouafewquestions?Inter
__________________(这次论坛以“中国和新亚洲世纪”为主题),showsthegreatconcernovertheprospec
“经济人”假设的典型代表是A.泰勒制 B.参与管理制 C.终生雇佣制 D.
A.膀胱内充盈,边缘光整,密度高 B.膀胱内充盈,有增强 C.膀胱前上方见软
按照固定资产的价值标准,行政事业单位使用的一般设备单位价值应在()元以上。A.
学校心理辅导主要服务的人群是()。A.正常学生群体 B.特殊学生群体 C
经过多年的发展,下一代网络(NGN)的关键技术方向逐渐明确,其特点不包括()。A
某汽车轮胎厂(增值税一般纳税人)下设一非独立核算门市部,该厂将一批汽车轮胎交门市
最新回复
(
0
)