首页
登录
学历类
Text 2 In a former leather factory just
Text 2 In a former leather factory just
admin
2022-08-02
71
问题
Text 2 In a former leather factory just off Euston Road in London,a hopeful firm is starting up.BenevolentAI's main room is large and open-plan.In it,scientists and coders sit busily on benches,plyinS their various trades.I\e firm's star,though,has a private,temperature.controlled office.Thal star is a powerful computer that runs the software which sits at the heart of BenevolentAl's business.This software is an artificial-intelligence system.AI,as it is known for short,comes in several forms.But BenevolentAI's version of it is a form of machine learning that can draw inferences about wh8t it has leamed.In particular,it can process natural language and formulate new ideas from what it reads.Its job is to sift through vast chemical libraries,medical databases and conventionally presented scientific papers,looking for potential drug molecules.Nor is BenevolentAI a one-off.More and more people and firms believe that AI is well placed to help unpick biology and advance human health.Indeed,as Chris Bishop of Microsoft Research,in Cambridge,England,observes,one way of thinking aboui living organisms is to recognize that they are,in essence.complex systems which process informalion using a combination of hardware and software.That thought has consequences.Whether it is the new Chan Zuckerberg Initiative(CZI),from the founder of Facebook and his wife,or the biological subsidiaries being set up by firms such as Alphabet(Google's parent company),IBM and Microsofi,the new Big Idea in Silicon Valley is that in the worlds of biology and disease there are problems its software engineers can solve.The discovery of new drugs is an early test of the belief that AI has much to offer biology and medicine.Pharmaceutical companies are finding il increasingly difficult lo make headway in their search for novel products.The conventional approach is to screen larf;e numbers of molecules for signs of relative biological effect,and then weed out the useless partin a series of more and more expensive tests and trials,in the hope of coming up with a golden nugget at the end.This way of doing things is,however,declining in productivity and rising in cost.A growing number of companies believe that AI can be used to____A.exploit human potentialB.impair physical healthC.solve social problemsD.benefit human beings
选项
A.exploit human potential
B.impair physical health
C.solve social problems
D.benefit human beings
答案
D
解析
观点题。定位到第三段。其中a growing number of comparues=more and more people and firms;AI can be used to=AI is well placed to.故该题答案句为:to help unpick biology and advance human health“有助于破解生物学的奥秘,促进人类健康”。选项[A]exploit human potential“开发人类潜力”,该项的human potential一词属于无中生有,故排除。选项[B]impair physical health“损害身体健康”,该项与原文advance human health“促进人类健康”完全相反,故排除。选项[C]solve social problems“解决社会问题”,该项同样属于无中生有,可以排除。选项[D]benefit human beings“对人类有益”与原文advance human health“促进人类健康”是同义替换关系,故[D]项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2700412.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text2Inaformerleatherfactoryjust
Text2Inaformerleatherfactoryjust
Text2Inaformerleatherfactoryjust
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
随机试题
ItwasClark’sfirstvisittoEngland,andhewaslookingforwardtohisfir
WhatisMs.Bartlett’scurrentposition?[br][originaltext]Itisreported
Inthisfactory,suggestionsoftenhavetowaitformonthsbeforetheyarefully
[originaltext]Allthecharacteristicsandabilitiesapersonacquiresanda
PassageFour[br]Whatdoes"thatclaim"inthelastparagraphreferto?Thecar
某离心空气压缩机,空气进口温度t=20℃,p1=101300Pa,p2=1550
下列选项中,()可从整体上了解一个区域的环境特点,可以弄清人类无法到达地区的地
位于细胞胞液中的代谢途径有 A.糖酵解B.糖异生C.磷酸戊糖途径D.糖原
企业生产计划指标中的废品率属于( )指标。A.产品品种 B.产品产量 C.
肝硬化患者肝功能减退的临床表现不包括A:齿龈出血 B:脾大 C:黄疸 D:
最新回复
(
0
)