首页
登录
学历类
Now that members of Generation Z are gra
Now that members of Generation Z are gra
练习题库
2022-08-02
105
问题
Now that members of Generation Z are graduating college this springthe most commonly-accepted definition says this generation was bom after 1995,give or take a year-the attention has been rising steadily in recent weeks.GenZs are about to hit the streets looking for work in a labor market that's tighter than it's been in decades.And employers are planning on hiring about 17 percent more new graduates for jobs in the U.S.this year than last,according to a survey conducted by the National Association of Colleges and Employers.Everybody wants to know how the people who will soon inhabit those empty office cubicles will differ from those who came before them.If"entitled"is the most common adjective,fairly or not,applied to millennials(those bom between 1981 and 1995),the catchwords for Generation Z are practical and cautious.According to the career counselors and expert who study them,Generation Zs are clear-eyed,economic pragmatists.Despite graduating into the best economy in the past 50 years,Gen Zs know what an economic train wreck looks like.They were impressionable kids during the crash of 2008,when many of their parents lost their jobs or their life savings or both.They aren,'t interested in taking any chances.The booming economy seems to have done little to assuage this underlying generational sense of anxious urgency,especially for those who have college debt.College loan balances in the U.S.now stand at a record$1.5 trillion,according to the Federal Reserve.One survey from Accenture found that 88 percent of graduating seniors this year chose their major with a job in mind.In a 2019 survey of University of Georgia students,meanwhile,the career office found the most desirable trait in a future employer was the ability to offer secure employment(followed by professional development and training,and then inspiring purpose).Job security or stability was the second most important career goal(work-life balance was number one),followed by a sense of being dedicated to a cause or to feel good about serving the great good.Generation Zs are keenly aware_____.A.what a tough economic situation is likeB.what their parents expect of themC.how they differ from past generationsD.I how valuable a counselors advice is
选项
A.what a tough economic situation is like
B.what their parents expect of them
C.how they differ from past generations
D.I how valuable a counselors advice is
答案
B
解析
根据题干中询问Generation Z的特点我们来到第二段。题干中的aware直接定位到第二段第四行”Gen Zs know what an economic train wreck looks like(经济列车受到重创是什么样子的)”;信息选项中的“tough economic situation”则对应到句中的“economic train wreck”;而其他的选项则与最佳选项无缘,在定位区间中没有相应的对应信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2700375.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
NowthatmembersofGenerationZaregra
NowthatmembersofGenerationZaregra
NowthatmembersofGenerationZaregra
NowthatmembersofGenerationZaregra
NRAmembershavebrandedDonaldTrump's
NRAmembershavebrandedDonaldTrump's
NRAmembershavebrandedDonaldTrump's
NRAmembershavebrandedDonaldTrump's
NRAmembershavebrandedDonaldTrump's
However,marriagesbetweenmembersofdif
随机试题
Thetaxidriverwasamaninhislatethirties.Hepickedmeupand【C1】_____
EarthHourisanannualglobalcampaignthatencouragespeopleandbusinesse
【1】[br]【3】[originaltext]SARAH:John,I’vejusthadsomegoodnews.Susanhas
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwantto【C1】______staffwithforeign
资产负债综合管理的核心策略是()。A.表内资产负债匹配 B.表外工具规避
下列哪条不代表气雾剂的特征A、分布均匀,起效快 B、药物吸收完全、速率恒定
康先生,46岁。长期吸烟史,近2月来刺激性咳嗽、痰不多,偶有血丝,近日出现食欲减
素质教育的基本特征不包括( )A.教育空间的封闭性 B.教育内容的基础性
甲公司股票当前市价为20元,有一种以该股票为标的资产的6个月到期的看涨期权,
根据《环境影响评价公众参与暂行办法》和《关于切实加强风险防范严格环境影响评价管理
最新回复
(
0
)