首页
登录
学历类
Text 4 Shortly after The Economist went
Text 4 Shortly after The Economist went
最全题库
2022-08-02
69
问题
Text 4 Shortly after The Economist went to press,about 25,000 people were expected to rurn up at the London Art Fair.Your correspondent visited just before,as 128 white booths were being filled with modern paintings and sculptures.Dealers clutched mobile phones to their ears or gathered in small groups.They seemed nervous-as well they might be."I can eam a year's living in one fair,"said one harried dealer while stringing up a set oflights.Before 1999 London had just one regular contemporary art fair,remembers Will Ramsay,boss of the expanding Affordable Art Fair.This year around 20 will be held in Britain,mostly in the capitaL Roughly 90 will take place worldwide:The success of larger events such as Frieze,which started in London,has stimulated the growth of smaller fairs specialising in craft work,ceramics and other things.Art14,which started last year,specialises in less well-known intemational galleries,showing art from Sub-Saharan Africa,South Korea and Hong Kong.One explanation for the boom is the overall growth of the modern-art market.Four fifihs of all art sold at auction worldwide last year was from the 20th or 21st century,according to Artprice,a database.In November an auction in New York of modern and contemporary art made$691m(£422m),easily breaking the previous record.As older art becomes harder to buy-much ofit is locked up in museums-demand for recent works is rising.London's art market in particular has been boosted by an influx of rich immigrants from Russia,China and the Middle East."When I started 23 years ago I had not a single non-Western foreign buyer,"says Kenny Schachter,an art dealer."It's a different world now."And London's new rich buy arl differently.They ofien spend little time in the capital and do not know it well.Traipsing around individual galleries is inconvenient,particularly as galleries have moved out of central London.The mall-like set-up of a fair is much more suitable.Commercial galleries used to rely on regular visits from rich Britons seeking to fumish their stately homes.Many were family friends.The new art buyers have no such loyalty.People now visit galleries mainly to go to events and to be seen,says Alan Cristea,a gallery owner on Cork street in Mayfair.Fairs,and the parties that spring up around them,are much better places to be spotted.Some galleries are feeling squeezed.Bemard Jacobson runs a gallery opposite Mr Cristea.The changing art market reminds him ofwhen his father,a chemist,was eclipsed by Boots,a pharmaceutical chain,in the 1960s.Seven galleries in Cork Street relocated this month to make way for a redevelopment;five more may follow later this year.Yet the rise ofthe fairs means galleries no longer require prime real estate,thinks Sarah Monk of the London Art Fair.With an intemational clientele,many can work online or from home.Although some art fairs still require their exhibitors to have a gallery space,increasingly these are small places outside central London or beyond the city altogether.One gallery owner says few rich customers ever visit his shop in south London.He makes all his contacts at the booths he sets up at fairs,which might be twice the sizc of his store."It's a little like fishing:'he explains."You move to where the pike is."Art fairs are expanding prosperously in that______.A.the cost ofholding an art fair becomes affordableB.cross-trade galleries take place worldwideC.contemporary art market is growing faster than beforeD.the rapid growth of the modern art market is mainly in developing countries
选项
A.the cost ofholding an art fair becomes affordable
B.cross-trade galleries take place worldwide
C.contemporary art market is growing faster than before
D.the rapid growth of the modern art market is mainly in developing countries
答案
C
解析
推理判断题。根据定位词我们可得知第二、三段都有提及,其中的第三段点明了题目中的原因,即One explanation for the boom is the overall growth of the modem-{ui market。(全球当代艺术市场的发展是艺术博览会快速发展的原因之一。)与这个信息相对应的选项为C项contemporary art market is growing faster than before“当代艺术市场发展速度比之前快”,故C项为正确选项。【干扰排除】A项affordable在第二段出现,即Affordable Art Fair,指平价艺术品展览会,但文中并未提及成本变平价。B项中的cross-trade是跨行业的意思,文中没有体现。D项在段落中没有体现,因此均排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2699662.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
ShortlyafterTheEconomistwenttopres
ShortlyafterTheEconomistwenttopres
ShortlyafterTheEconomistwenttopres
ShortlyafterTheEconomistwenttopres
Text3EvenbeforeeconomistHowardDavi
Inastudypublishedin2013,economistM
Text3Economistsacrossthepoliticals
Text3Economistsacrossthepoliticals
Text3Economistsacrossthepoliticals
Text3Economistsacrossthepoliticals
随机试题
Toproduceamightybook,youmustchooseagreat______.A、matterB、topicC、the
Theraidonthebankbranchoccurred______.[br][originaltext]NRNewsrea
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
______areboundmorphemesbecausetheycannotbeusedasseparatewords.A、Roots
Communication除了译为汉语“传播”外,还可以译为()A.交流 B
重症肺炎患儿发生腹胀的主要原因是()A.低钠血症 B.中毒性肠麻痹
下列关于中国古建筑空间度量单位的表述,哪项是错误的?()A.平面布置以“间”
小明申请了教育救助并获得批准。那么根据相关法规,对小明进行教育救助的标准应由省、
E省统计局公布的数据显示,2014年上半年E省实现地区生产总值(GDP)5141
压缩销售物流成本的途径不包括()。A.减少库存点 B.包装简易化 C.设定
最新回复
(
0
)