首页
登录
学历类
It should not be a surprise.Loneliness a
It should not be a surprise.Loneliness a
练习题库
2022-08-02
70
问题
It should not be a surprise.Loneliness and social isolation are on the rise,1 many to call it an epidemic.In recent decades the number of people with zero 2 has tripled,and most adults do not 3 a local community group.4,more than one-third ofAmericans over the age of45 report feeling lonely,with 5 especially high among those under 25 and over 65 years old."We live in the most technologically 6 age in the history of civilization,"writes former U.S.Surgeon General Vivek H.Murthy,"7 rates ofloneliness have doubled since the 1980s."While this 8 trend has grown,so has understanding ofits impact.By now the evidence is abundant and 9:social connection significantly affects health.When you believe that you have people in your life who l0 you,and you interact with them 11,you are better off.For instance,you may be less likely to catch a cold,have a stroke or heart disease,slip into early cognitive decline and 12 depression.You may even be more likely to overcome socioeconomic disadvantages,recover quickly from illness and live longer.A study at Harvard University that followed hundreds of people for 75 years 13 the quality of people's relationships as the single clearest predictor of their physical health,longevity and quality oflife.But the threat ofloneliness is still largely 14 from common health discourse,medical training and practice,and public awareness.lt's time to establish a dedicated 15 to further study,develop initiatives around,and promote social health-how well a person forms and 16 relationships,receives and reciprocates support and feels connected to others.In the same way that mental health has risen up in prominence,17 more and better research,treatment and advocacy,so too should social health.Indeed,researchers recently evaluated social connection using widely accepted public health criteria,including size,severity and urgency.They then 18 it to well-established public health priorities that receive considerable resources across public and private sectors,such as nutrition.19 not receiving similar resources,they concluded,social connection matches and in some cases 20 0ther priorities in impact.18选?A.comparedB.conveyedC.combinedD.chained
选项
A.compared
B.conveyed
C.combined
D.chained
答案
A
解析
动词辨析题。根据句意,事实上,研究人员最近利用被广泛接受的公共卫生标准评估了社会联系,包括规模、严重性和紧迫性。然后,他们将其与公认的公共卫生优先事项进行了,这些优先事项在公共和私营部门获得了相当多的资源,比如营养品。再根据后文没有得到类似的资源可知,该句是将两种东西进行了比较,比较后的结果是没有得到类似的资源,故A项为正确选项。【干扰排除】B、D项语义不搭,C项语义与原文相反,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2699311.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
Itshouldnotbeasurprise.Lonelinessa
随机试题
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillheartwopeopled
Allsubstances,______,liquidorsolid,aremadeupofatoms.A、betheygasesB、
A、Themasterbedroomwithitsownbathroom.B、Themaindoortothelivingroom.
Everybodywastestime.Insteadofdoinghishomework,theschoolboywatches
下列说法正确的是()。A.散发可燃气体、可燃蒸气和可燃粉尘的车间、装置等
以下关于风险识别的叙述中,( )是不正确的。A.风险识别不包括识别项目风险可能
关于Ⅱ型糖尿病的叙述,正确的是:A.主要与免疫和环境有关 B.主要见于年轻人
A.母B.子C.所胜D.所不胜E.我克土为木之
某公司在转产时以极低的价格抛售库存商品。根据我国法律,该行为属于() A压
患者女性,68岁。颈后部皮肤红肿1周,初起时为小片皮肤硬肿,约3cm×2cm,有
最新回复
(
0
)