首页
登录
学历类
In World War II the factory was heavily
In World War II the factory was heavily
资格题库
2022-08-02
98
问题
In World War II the factory was heavily bombed and rebuilt afierwards.Bankruptcy forced the factory to close its doors in 1980.After years of 1,large parts of the factory had become ruined and run 2,An unsafe,abandoned place,with widespread vandalism the factory soon 3 into a source of nuisance to the local 4.The project aims to reconvert the old textile factory into a city park.This reconversion is part of a mixed-use development urban renewal project 5 by Sogent,the urban development company of Ghent.Surrounded,as it is,by a 6 0f functions and users,the park is under a lot of outside pressure.The aim was to create a diversified park which could 7 this pressure and stimulate a 8 community life for the neighbourhood.The design briefproved a simultaneous exercise in creating a site with plenty of flow,9 preserving walls and constructions and maintaining a l0,workable zoning of the park's functions.The orthogonal plan ofthe old textile factory is 11 as a basic template for a zoning ofthe park.New,organic green spaces and a paths network 12 with what remains ofthis underlying structure.By preserving some historical marks,the park becomes an"architectural 13".On another level,the integration of portraits of former employees in the factory(central gangway),14 a social dimension to the historical one already present in the park's design.On the whole,new meaning and new life are 15 by the bringing together of past and present.The walls and structures become the historical placemat for the development of new activities.16 the diversified park was 17 there has been a revival of activity in the neighbourhood.The reconversion has positive 18 0n the buildings and quarters around the park.Thanks to the public participation sessions,locals have felt very 19 with the project.The park is now being used 20 across the generations(senior citizens,families,children),becoming,much like it used to be,the meeting place for the neighbourhood.2选?A.offB.downC.outD.away
选项
A.off
B.down
C.out
D.away
答案
B
解析
上下文语义题。空缺处所在的句子由and连接,说明空缺处与其之前的词语为并列关系,空缺处之前提到ruined(荒废的)一词,可推测空缺处应填人一个同义词,所以选择B项down,与动词run构成固定搭配,run down意思是“停止运转”。故B项为正确选项。【干扰排除】A项run ofr的意思是“流走,流失”,与文意不符;C项run out意思是“用完,耗尽”,本句没有提到用完或耗尽某物;D项run away的意思是“逃跑,走掉”,与原文意思不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2699295.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text2Inaformerleatherfactoryjust
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
InWorldWarIIthefactorywasheavily
随机试题
Tilegovernmentmustencouragethe______(establish)ofnewindustry.establishm
[originaltext]Whatdotheydecidetodo?[/originaltext]A、ToringuptheABCand
有两种股票A、B,某投资公司的研究部门已经获得了其相关信息,如表5-9所示。假定
享有限制人身自由的行政处罚权的机关是(??)A.人民检察院 B.公安机关 C
吴老师在《创意美术字》一课中,设计了一个课堂练习:让学生把同桌的名字设计成变体美
治疗目赤肿痛属风热证者,可配用A.鱼腰、球后 B.血海、膈俞 C.少商
( )选择并评价分包方和供应商,保存评价记录。 A、质量负责人 B、项目
A. B. C. D.
贷款人在办理个人经营贷款后.银行为有效规避抵押物价值变化而带来的风险,可以要求贷
A.肌肉型烟碱(N)受体 B.神经元型烟碱(N)受体 C.M受体 D.β受
最新回复
(
0
)