首页
登录
学历类
Pain is an emotional as well as physical
Pain is an emotional as well as physical
资格题库
2022-08-02
93
问题
Pain is an emotional as well as physical response to injury or disease. Intense fear and anxiety arevital immediate responses that cause you to avoid sources of pain whenever possible. ?Sometimes,however, pain persists even when the injury or disease is no longer present. ?A painful feeling canbecome associated with constant stress, bad.memories, or lasting fear.?Medicine is often essential for controlling pain in the short term, but taking painkillers (止痛药)for an extended period can lead to addiction (上瘾) or serious physical side effects, including stomachand liver diseases. Your body may also build up a tolerance to a drug so that you get less benefit from itas time goes on.?Although you should always seek medical advice if pain is severe or continues for a long time, youcan also use techniques to control it. Mind-body techniques can reduce or help control pain--with norisk of side effects. Most people relax with deep, controlled breathing to reduce the tension that comeswith pain. Try lying quietly in a dark room; breathe in deeply while counting to 10, hold the breath fora moment, and then exhale slowly for a count of 10. Continue this for 10 -20 minutes.?Shifting your attention often reduces pain' s severity (严重程度). Try turning your attention awayfrom the painful area, focusing instead on a non-painful part of your body. Or, imagine the pain as a bigball of energy outside your body, and make it smaller in your mind. Train yourself to replace thethoughts like "I can't stop this pain," with positive ones such as "This pain is only temporary. "?In this practice, you merely acknowledge the pain by actively fighting it, instead of allowing it todominate your thoughts.?Which of the following is people' s natural response to pain?A.They tend to feel worried and frightened.B.They want to make sure it won' t last long.C.They prefer to forget the bad memories.D.They try to find out what may cause pain.
选项
A.They tend to feel worried and frightened.
B.They want to make sure it won' t last long.
C.They prefer to forget the bad memories.
D.They try to find out what may cause pain.
答案
A
解析
文章第一段第二句提到,强烈的恐惧和焦虑是至关重要的即时反应,使你尽可能避免疼痛的来源。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673817.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Painisanemotionalaswellasphysical
Painisanemotionalaswellasphysical
Painisanemotionalaswellasphysical
Painisanemotionalaswellasphysical
随机试题
Sheaccidentallyswallowedthepoisonanddeathwas______(2004年湖北省考博试题)A、instant
[originaltext]M:Ijuststoppedbyyourofficeinthebank.Theytoldmethaty
HerearesomebooksbyAgathaChristie.Youcanread______youlike.A、whichever
Iliveinastreetofenormouslate-Victorianhouses.Mosthavebeenconvert
Therearealotofthingstodealwith.We____________(每两周开一次会).Weholdameetin
属于卫生法正式解释的是[]A.立法机关的解释 B.律师的解释 C.医师的解释
()是可燃气体、高纯气体及其他不允许与空气混合的气体不能采用在喷油螺杆压缩机
人类的美好追求一直是:()A、建立公平、互惠、沟通的和谐社会 B、建立平等、
2020年国内游客28.8亿人次,比上年下降52.1%。其中,城镇居民游客20.
铂类药物的典型不良反应包括()A.消化道反应(恶心、呕吐、腹泻) B.肾
最新回复
(
0
)