首页
登录
学历类
Vegans try to live,as much as possible,i
Vegans try to live,as much as possible,i
资格题库
2022-08-02
71
问题
Vegans try to live,as much as possible,in a way that avoids exploiting and being cruel to animals.This means following a plant-based diet.Vegans do not eat animals or animal-based products like meat,fish,seafood,eggs,honey and dairy products such as cheese.For many vegans,living a committed vegan lifestyle means not wearing clothes made from animal skin sand avoiding any products which have been tested on animals.Vegans argue that suffering is caused in the production of these foods.For example,they say that,on some dairy farms,male calves(小牛)are killed because they are too expensive to keep,and cows are killed when they get older and produce less milk.As for honey,vegans say that bees make honey for bee,not for humans,and that bees’health can suffer when humans take the honey from them.Vegans believe that the products they use and consume should be free from not just cruelty but any exploitation of animals.The main reason for going vegan is probably that they believeanimals and all other sentient(有感知能力的)beings should have theright to life and freedom.However,there are other reasons.Vegansargue that the production of meat and other animal products is very badfor the environment.They point out that a huge quantity of water isneeded to grow grain to feed animals in the meat industry.Theenormous amount of grain which the meat industry needs often leads toforests being cut down and habitats(栖息地)being lost.In contrast,much lower quantities of grain and water are needed to sustain a vegandiet.In addition,many vegans say that all the nutritious elements ourbodies need are contained in a carefully planned vegan diet and that thistype of diet helps prevent some diseases.What does the author want to imply in this passage?A.Going vegan consumes more water and grain.B.Going vegan enables people to live a healthier life.C.Going vegan helps to develop meat industry.D.Going vegan has been a lifestyle for the majorities.
选项
A.Going vegan consumes more water and grain.
B.Going vegan enables people to live a healthier life.
C.Going vegan helps to develop meat industry.
D.Going vegan has been a lifestyle for the majorities.
答案
B
解析
文章第一段描述了素食主义者的生活方式,第二、三段讲成为素食主义者的原因,并且第三段最后一句提到,我们身体所需的所有营养元素都包含在精心规划的素食中,这种饮食方式有助于预防一些疾病。所以成为素食主义者可以让人们更健康地生活。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673721.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Veganstrytolive,asmuchaspossible,i
Veganstrytolive,asmuchaspossible,i
Veganstrytolive,asmuchaspossible,i
Veganstrytolive,asmuchaspossible,i
Eatasmanyvegetablesaspossible,fort
请在第_____处填上正确答案。A.possible B.impossib
随机试题
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
Completethetablebelow.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromReadingPassage3f
Insuranceisthesharingof【C1】________Nearlyeveryoneisexposed【C2】_______
[originaltext]Tomostforeigners,especiallythosefromtheeasternworld,su
在会计循环中,属于会计主体日常会计核算工作内容的有()。A.根据原始凭证填制记账
在买卖合同中,双方当事人就标的物的交付地点没有约定的,其交付地的确定规则是(
美国“9.11”事件导致航空业出现衰退迹象,这种衰退属于()A.绝对衰退
在合同履行过程中,可能发生变更约定情形的,()发出变更意向书。A.发包人 B.
某商业用房工程,建筑面积15000m2,地下2层,地上10层,施工单位与建设单位
NK细胞通过ADCC作用杀伤靶细胞需要A.细胞因子 B.TCR C.抗体
最新回复
(
0
)