首页
登录
学历类
Most students choose “Homestay” accommod
Most students choose “Homestay” accommod
考试题库
2022-08-02
100
问题
Most students choose “Homestay” accommodation when they study abroad; others select Home-stay even if they are not on a study visit. Statistics show that it's a form of accommodation gaining in popularity all the time. But what is Homestay? And what makes it so popular? Homestay means living with a family, or “host family” as we say. There are three ways of doing it: ·choose to learn English in a language school near to your Homestay location; ·have your English classes in the house with a member of the family who is a qualified teacher; ·select not to have classes at all when you visit—a popular choice if you want to do the tourist thing for example. Even in their busy summer period the organizations that arrange the Homestays will always try to place you with the most suitable host family to match your requirements. Placement(安置)organizations think about location, interests, language level, eating requirements, allergies(过敏)and other requests you may have. Though prices vary according to your needs, good quality Homestay accommodation can be relatively economical—and although you may be charged an extra amount of money if you want your Homestay in or near the city centre. Even if you stay further out, you can expect your journey into the centre not to exceed 30 minutes. Not only does Homestay accommodation represent value for money, it also gives you an excellent opportunity to practise English with your host family. This is a very important extra for students who like to speak as much English as possible. But if you plan to learn English, why not have your English classes in your host family? There's no better way to learn English than this—the perfect combination of learning and accommodation combined with the cultural experience!Who will consider students' requirements before their Homestay starts?( )A. The language school.B. The host family.C. The English teacher.D. The placement organization.
选项
A. The language school.
B. The host family.
C. The English teacher.
D. The placement organization.
答案
D
解析
由倒数第三段最后一句“Placement organizations think about location...other requests you may have.”可知,D项符合题意,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2673073.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Moststudentschoose“Homestay”accommod
Moststudentschoose“Homestay”accommod
Moststudentschoose“Homestay”accommod
Somecollegestudentsdrinktoomuchalc
Somecollegestudentsdrinktoomuchalc
Itisrequestedthatallthestudents__p
Shetoldmethatthenumberofstudents
Theteacheraskedallthestudentsinth
Studentsmustbetaughthowtodealwith
TheAmericancollegestudentsliketo___
随机试题
Holidayreceipts—thetotalsalesrecordedinthefourthquarteroftheyear—dete
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
WhenJulesVernewroteJourneytotheCenteroftheEarthin1864,therewer
水利工程(waterconservancyproject)是指旨在消除水害和开发利用水资源的工程。几千年来,勤劳、勇敢、智慧的中国人民同江河湖海进行
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTaboutLisa?[br][originaltext]W:
封闭式基金份额申请上市交易,应符合的条件中不包括( )。A.基金合同期限为3年
利福平属A.林可霉素类 B.抗艾滋病药 C.抗结核病药 D.青霉素类 E
下列图片所反映的事件,按时间先后顺序排列正确的是: ①② ③④A.④②①③
一项研究以老年人口为对象展开长达11年的跟踪调查。研究人员发现,老人居所旁的室外
购入材料在运输途中发生的合理损耗应从材料采购成本中扣除。()
最新回复
(
0
)