首页
登录
学历类
根据以下材料,回答44-44题 On a dry and cold Frida
根据以下材料,回答44-44题 On a dry and cold Frida
最全题库
2022-08-02
52
问题
根据以下材料,回答44-44题On a dry and cold Friday afternoon lastOctober, Sharon Seline exchanged text messages with her daughter who was incollege. They "chatted" back and forth, with the mom asking howthings were going and the daughter answering positively followed by emoticons(表情符) showingsmiles, b-i-g smiles and hearts.Later that night, her daughter attemptedsuicide.In the days that followed, it came to lightthat she'd hidden herself in her dorm, crying and showing signs ofdepression--a completely different reality from the one that she conveyed intexts and Facebook posts.As human beings, our only real method ofconnection is through real communication. Studies show that only 7% ofcommunication is based on writing and speaking. The majority of 93% is based onbody language. Indeed, it's only when we can hear a tone of voice or look intosomeone's eyes that we're able to know when "I'm fine" doesn't meanthey're fine at all.This is where social media gets risky.With modern technology, anyone can hidebehind the text, the e-mail, or the Facebook post,projecting any image they wantand creating a false image of their choosing. They can be whoever they want tobe. And without the ability to receive body language, their audiences are nonethe wiser.This presents a paradox which doesn't existbefore. With all the powerful social technologies at our fingertips, we aremore connected--and potentially more disconnected--than ever before.Every relevant metric(衡量标准) showsthat we are interacting at a great speed and frequency through social media.But are we really communicating With 93% of our communication context(语境) lost, weare now attempting to establish relationships and make decisions based onphrases or emoticons, which may or may not accurately represent the truth.What is true about today'scommunication through social mediaA.It causes more health risks.B.It gives little communication context.C.It leads to better relationships.D.It improves the quality of interaction.
选项
A.It causes more health risks.
B.It gives little communication context.
C.It leads to better relationships.
D.It improves the quality of interaction.
答案
B
解析
根据文章第八段最后一句“With 93%of our communication context(语境)lost,we are nowattempting to establish relationships and make decisions based on phrases oremoticons,which may or may not accurately represent the truth”可知,在人们用现代科技手段进行交流时,实际上93%的真实语境已经消失了,我们现在正试图根据短语或表情来建立关系和做出决定,这些短语或表情可能会或可能不会准确地传递真相。因此,线上交流给人们提供的语境很少,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672953.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
根据皮质激素的昼夜分泌规律,糖皮质激素在治疗某些慢性病时,宜选用的给药法是A.一
粉体密度是指单位体积粉体的质量,根据所指的体积不同分为().颗粒密度和()。
Stokes公式的内容是什么?如何根据该公式延缓沉降速度,提高混悬剂的稳定性?
下列可用于乳膏剂水溶性基质的材料是A.PEG B.吐温80 C.二甲硅油
根据物理化学原理,任何溶液其冰点降低到(),即与血浆()。
根据Stokes定律,提高混悬剂的稳定性,有效的方法是()和()。
常用的包合材料是()及其衍生物。将大蒜素制成包合物目的主要是()。
目前亲水性凝胶骨架片最常用的骨架材料为A.EC B.CA C.HPMCP
固体分散体有三种主要类型,在“固态溶液”类型中,药物在载体材料中的分散状态是()
固体分散体有三种主要类型,在“共沉淀物”类型中,药物在载体材料中的分散状态是()
随机试题
Howcanasinglepostagestampbeworth$16800?Anymistakeintheprintin
TheElementofNorms1.Definitionofnorms【T1】_____
Itisfarbettertodowellabitofworkwhichiswell_____alargefortune.A、wo
CT公司有大量年轻员工有三岁以下的幼儿。一个代表性员工小梁每周收入为2000元,
2015年的政府工作报告将大众创业、万众创新列为我国经济增长的“双引擎”之一。近
某基金公司的监察稽核控制如下: Ⅰ监察稽核部作为二级部门在投资部门下设立
投资新建房屋租赁活动的经纪服务,以及存量房屋租赁活动的经纪服务的主要合同形式分别
一项研究中要对贫困户的比例进行推断。在95%的置信度下要求误差不超过±3%。采用
我国各经济部门根据自身业务发展需要而进行公用电信网、专用网电信网、广播电视传输网
钢构件组装和钢结构安装要求包括()。A.焊接H型钢的翼缘板拼接缝和腹板拼接
最新回复
(
0
)