首页
登录
学历类
The first European stock exchange was es
The first European stock exchange was es
考试题库
2022-08-02
87
问题
The first European stock exchange was established in Antwerp,Belgium(比利时),in 1531.There were no stock exchanges in England until the 1700′s.A man wishing to buy or sell shares of?stock had to find a broker(agents)to transact his business for him.In London,he usually went to a?coffee house,because brokers often gathered there.In 1773,the brokers of London formed a stock?exchange.In New York City,brokers met under an old button-wood tree on Wall Street.They organized?the New York Stock Exchange in 17.92.The American Stock Exchange,the second largest in the?United States,was formerly called the Curb Exchange because of its origin on the streets of New?York City.A stock exchange is a market place where member brokers buy and sell stocks and bonds(债券)of American and foreign businesses on behalf,of the public.A stock exchange provides a market?place for stocks and bonds in the same way a board of trade does for commodities.The stockbrokers?receive a small commission on each transaction they make.The stockholder may sell his stock wherever he wants to unless the corporation has some special?rule to prevent it.Prices of stock change according to general business conditions and the earnings?and future prospects(前景)of the company~If the business is doing well,the stockholder may be?able to sell his stock for a profit.If it is not,he may have to take a loss.Which of the statements is true?A.The stockholder can sell his stock to anywhere at any time.B.There were no stock exchange in England in the 1700's.C.The price of stock is not stable.D.The stockbrokers do the transaction without charging for the stockholders.
选项
A.The stockholder can sell his stock to anywhere at any time.
B.There were no stock exchange in England in the 1700's.
C.The price of stock is not stable.
D.The stockbrokers do the transaction without charging for the stockholders.
答案
C
解析
【考情点拨】推理判断题。【应试指导】文章第四段第二句指出,股票价格根据公司的总体情况和收益以及公司未来的发展情况而变化。从而可以判定C正确,即:股票价格不稳定。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672617.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Culturalexchangeplaysanimportantrol
ThefirstEuropeanstockexchangewases
ThefirstEuropeanstockexchangewases
ThefirstEuropeanstockexchangewases
ThefirstEuropeanstockexchangewases
随机试题
InJuly,almostunnoticedbythenationalpress,adeadlybirdvirusarrived
ShetoldmethatshehasalreadygonetotheUnitedStatesfourtimesbeforeshe
Cardiffisthecapitalof______A、NorthernIreland.B、Scotland.C、England.D、Wal
ItPaysofftoFocusonOneThingForthispart,youareallowed30minutes
Thefirewasgainingonus,andtherewas______(除了祈祷外我们无能为力).nothing(forus)to
某项目经理常期要求自己每天计划的工作必须完成,即使合理被耽误的工作也加班加点完成
关于甲亢并发周期性麻痹,以下哪项是错误的:A.发作时血钾降低 B.甲亢控制
白炽灯泡是谁发明的( )A.西门子 B.爱迪生 C.马可尼
根据《证券公司风险控制指标管理办法》,证券公司为客户买卖证券提供融资融券服务的,
某炼油企业根据安全生产标准化一级达标的要求,在原油储罐作业现场采取相关的安全措施
最新回复
(
0
)