首页
登录
学历类
Laura was married for 6 months.Her husba
Laura was married for 6 months.Her husba
admin
2022-08-02
77
问题
Laura was married for 6 months.Her husband was using drugs.She didn't want her son or her unborn baby to live that way,but she was afraid to ask her husband to leave.She left him a note instead.After reading the note,Laura's husband waited for her to come home and then beat her and her son.Laura had little education and she never had a good paying job.She was ashamed to ask for help from the police,courts or women's shelters.Sometimes her husband was very nice to her.She decided to try harder so her children could have a home and a father.Laura joined a church and told a priest about her problem.But her husband kept using drugs and hurting the family.Finally,she told her husband she loved him,but they should live apart for a while.He beat her again.The priest came over to talk to her.He asked the husband to go out for a while.Laura packed up her things and left home with her son.The next day she lost the baby.Her husband went to jail.Laura got a lot of help from groups that help women who have been beaten.Now she is in college,has her own apartment and works on special projects at a women's shelter."We got out,and it changed life for me and my child.You can do it.You can break the cycle,"Laura said.Which of the following statements is TRUE?A.Laura has two childreB.Laura never got any joC.Laura's husband got punisheD.Laura got little help from the societ
选项
A.Laura has two childre
B.Laura never got any jo
C.Laura's husband got punishe
D.Laura got little help from the societ
答案
C
解析
第三段提到她在遭到丈夫的殴打之后失去了还未出生的孩子。因此她只有一个孩子。选项A错误。第二段提及她没有得到过高工资的工作,并不意味着她没有工作。选项B错误。第三段提到她失去孩子之后,她的丈夫进了监狱。因此,选项C正确。最后一段提到她得到了社会上的很多帮助,还进了大学。所以,选项D错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672492.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
Laurawasmarriedfor6months.Herhusba
"...ShewasmarriedtoanofficerinIn
"...ShewasmarriedtoanofficerinIn
"...ShewasmarriedtoanofficerinIn
"...ShewasmarriedtoanofficerinIn
"...ShewasmarriedtoanofficerinIn
"...ShewasmarriedtoanofficerinIn
随机试题
[originaltext]M:Didtheteachermentiontoday’shomework?W:Yes,hesaidwe’d
A.Kmartsells18storestoHomeDepotKmartfinalizedMondayadealtosell18
TheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,【C1】______in
啃老族(NEETgroup)是指那些既没有上学、也没有就业或接受职业培训的年轻人,年龄在20岁至30岁之间。他们主动放弃了就业的机会,赋闲在家,而原因
ItlooksasifitcamestraightfromthesetofStarWars.Ithasfour-wheel
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:Well,
塔式起重机主要由()组成。A.基础、塔身和塔臂 B.基础、架体和提升机构
下列选项中,不符合介入术放射学中使用的栓塞物质的说法是A.无毒或低毒 B.能顺
A公司目前想对甲公司进行价值评估,甲公司2017年的有关资料如下: (1)
G公司拟新建一条生产线,经调研和预算,该生产线的经济寿命为10年,新建厂房投资额
最新回复
(
0
)