首页
登录
学历类
Pub hours shake-up revealed next week B
Pub hours shake-up revealed next week B
题库
2022-08-02
69
问题
Pub hours shake-up revealed next weekBy James Hardy Political EditorPUBS and clubs will be allowed to stay open round-the-clock under a planned radical change of Britain's outdated licensing(许可证发放)laws.Prime Minister Tony Blair yesterday revealed a Bill(议案)to bring in the long-awaited improvement will be contained in the Queen's Speech next week.Some public bars and clubs could be open all hours while others could choose different closing times into the early hours.Police forces around the country have said different closing times will mean the explosion in violence and vandalism(破坏行为)after 11p.m.-when aggressive drunks are sent out at the same time.The move will be opposed by some MPs(下院议员)who fear it will lead to increased alcoholism,drunken behavior and crime.But ministers say there will be controls on which pubs and clubs are allowed to open 24 hours a day.Places which consistently attract violent drunks and troublemakers will be turned down.Mr.Blair said:"We believe there should be greater flexibility in licensing.In the end,the evidence that we have is that it may help in the fight against anti-social behavior.At the moment the very fixed nature of the hours sometimes means that you get particular problems outside pubs and city centers at particular hours of the evening."The big change will be accompanied by a strict action on petty criminals who cause misery to urban and rural communities.In a bid to prevent criticism of the licensing improvement,the Govenment is to extend on-the-spot fines to a range of offences from vandalism.The PM said yesterday petty crime was the single biggest cause of daily aggressive behavior for millions.When the new law is passed,__.A.the police will go to pubs with other customersB.the police will commit crimes if they drink too muchC.the police will watch people closer to prevent crimesD.the police will catch potential criminals
选项
A.the police will go to pubs with other customers
B.the police will commit crimes if they drink too much
C.the police will watch people closer to prevent crimes
D.the police will catch potential criminals
答案
C
解析
从第五段到第八段提到采用不同的形式预防犯罪。如吸引暴力醉酒人和制造麻烦的人的酒吧会被取缔,会有更严厉的行动制裁那些扰乱社会治安的罪犯,等等。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672485.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Pubhoursshake-uprevealednextweek B
Pubhoursshake-uprevealednextweek B
Pubhoursshake-uprevealednextweek B
Pubhoursshake-uprevealednextweek B
随机试题
Tilegovernmentmustencouragethe______(establish)ofnewindustry.establishm
[originaltext]Whatdotheydecidetodo?[/originaltext]A、ToringuptheABCand
有两种股票A、B,某投资公司的研究部门已经获得了其相关信息,如表5-9所示。假定
享有限制人身自由的行政处罚权的机关是(??)A.人民检察院 B.公安机关 C
吴老师在《创意美术字》一课中,设计了一个课堂练习:让学生把同桌的名字设计成变体美
治疗目赤肿痛属风热证者,可配用A.鱼腰、球后 B.血海、膈俞 C.少商
( )选择并评价分包方和供应商,保存评价记录。 A、质量负责人 B、项目
A. B. C. D.
贷款人在办理个人经营贷款后.银行为有效规避抵押物价值变化而带来的风险,可以要求贷
A.肌肉型烟碱(N)受体 B.神经元型烟碱(N)受体 C.M受体 D.β受
最新回复
(
0
)