首页
登录
学历类
Every morning,kids from a local high sch
Every morning,kids from a local high sch
题库
2022-08-02
78
问题
Every morning,kids from a local high school are working hard.They are making and selling special coffee at a coffee cafe.They are also making a lot of money.These students can make up to twelve hundred dollars a day.They are selling their special coffee to airplane passengers.After the students get paid,the rest of the money goes to helping a local youth project.These high school students use a space in the Oakland airport.It is usually very crowded.Many people who fly on the planes like to drink the special coffee.One customer thinks that the coffee costs a lot but it is good and worth it.Most customers are pleasant but some are unhappy.They do not like it if the coffee care is not open for business.The students earn$6.10 an hour plus tips.They also get school credit while they learn how to run a business.Many of the students enjoy the work although it took some time to learn how to do it.They have to learn how to steam milk,load the pots,and add flavor.It takes some skill and sometimes mistakes are made.The most common mistake is forgetting to add the coffee.Which statement is NOT true?A.
B.At the same time they learn how to run businesC.They also get school crediD.They give the money they earned to their school to
选项
答案
D
解析
选项A出现在第一段,学生们经营咖啡屋赚了不少钱。选项B和C出现在第五段,学生们一边经营,一边学习经商,还能拿到学分。选项D文中没有提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2672374.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Everymorning,kidsfromalocalhighsc
Everymorning,kidsfromalocalhighsc
OnthemorningofNovember18,1755,ane
OnthemorningofNovember18,1755,ane
OnthemorningofNovember18,1755,ane
Doyoufindgettingupinthemorningso
A:Goodmorning!_____56_____? B:Yes,may
A:Goodmorning!_____56_____? B:Yes,may
A:Goodmorning!_____56_____? B:Yes,may
Everymorning,kidsfromalocalhighsch
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
Thewebisstillinitsinfancy,sopeopleareuninterestedinit.[br]Manypeo
WheredidJaneAdamsspendherlifeaftersheleftherhome?[originaltext]
JoanandDavidwereconsidering______inJune,buttheyfinallychangedtheirpl
TheAmericanwarondrugshasgottenallthetypesinrecentyears,butalco
[originaltext]W:Hi,I’mnewhere,andIwaswonderinghowIcouldgetalibrar
在特殊教育学校建筑设计中应充分采用()。A.天然采光和自然通风 B.天然采
肠结核病常累及A.乙状结肠和直肠 B.回肠 C.结肠,特别是乙状结肠 D.
(2015年真题)某公司因雷电造成损失共计250万元,其中流动资产100
某施工机械购置费用为180万元,折旧年限为5年,年平均工作200个台班,预计净残
最新回复
(
0
)