首页
登录
学历类
A zoo is a place where animals are kept
A zoo is a place where animals are kept
admin
2022-08-02
89
问题
A zoo is a place where animals are kept and displayed(展示)to the public.Some people arguethat a zoo need not be a place for animal display alone,and may also include raising animal species(物种)which are becoming less and less.Animal rights groups are divided on the matter of keeping animals in zoos--with some in favor ofthis practice,and others calling for a ban(禁令).The most important reason that those in favor of thispractice put forward is that it offers protection for animals.For those species which are fighting for theirlife,zoos are the best places where they get plenty of food,water and medical care when needed.Those who are against the practice argue that the idea of"displaying animals to the public"is itselfa strong enough reason for banning.They further add that the practice of using animals for our ownselfish gains cannot be a good reason under the excuse of protection.The treatment of animals inthesezoos is yet another big worry,with quite a few reports about ill-treatment(虐待)of animals once in awhile.It's very difficult to come up with a clear idea on whether it is right to keep animals in zoos or not.It is true that the animals are protected in these places as they don't get into conflict with humans.But,at the same time,one has to admit that keeping them in zoos equals a disrespect for nature.Theseanimals are born to live in the wild,and we should accept this fact.What would be the most suitable title for the text?A. Zoos--Best Places for Wild AnimalsB.Is It Right to Keep Animals in Zoos C. Zoos--Placesfor Fun to the PublicD.How Should Animals Be Treated in Zoos
选项
A. Zoos--Best Places for Wild Animals
B.Is It Right to Keep Animals in Zoos
C. Zoos--Placesfor Fun to the Public
D.How Should Animals Be Treated in Zoos
答案
B
解析
主旨大意题。通读全文可知,文章阐述了两种观点:一种是对动物园表示支持,一种则是反对。第二、三段分别阐释了理由。最后一段提出,让动物待在动物园里正确与否很难判断。因此,文章的标题应该是“让动物待在动物园里是对的吗?”故本题选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2665089.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Animalshavedifferentwaysofprotectin
Animalshavedifferentwaysofprotectin
Animalshavedifferentwaysofprotectin
Animalshavedifferentwaysofprotectin
Cananimalsbemadetoworkforus?Some
Cananimalsbemadetoworkforus?Some
Cananimalsbemadetoworkforus?Some
Azooisaplacewhereanimalsarekept
Azooisaplacewhereanimalsarekept
Azooisaplacewhereanimalsarekept
随机试题
Therearefourbasictypesofcompetitioninbusinessthatformacontinuumf
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheir
[originaltext]Manyyoungpeoplestruggletogetagoodnight’ssleepwhich
下列关于照明灯具在特殊场所的安装,正确的是()。A.卤素灯、60W以上的白
关于环境细菌污染监测说法错误的是A.普通手术室空气菌落总数应≤500CFU/mB
下列关于民事行为能力的说法,正确的是()。A、18周岁以上的公民具有完全民事行为
"银皮"是下列哪种药材的鉴别特征A.麝香 B.鹿茸 C.鸡内金 D.牛黄
下列物质中参加胆固醇酯化成胆固醇酯过程的是A.LCAT B.LDL C.LP
D
某假设检验,检验水准α=0.05其意义是A.将实际差异误判为抽样误差的概率是0.
最新回复
(
0
)