首页
登录
学历类
"Most children carry their phone in thei
"Most children carry their phone in thei
考试题库
2022-08-02
81
问题
"Most children carry their phone in their back pocket,and when someone reaches for it,in mymind they're reaching for a gun,"said Della Fave,a spokesman(发言人)for New Jersey police.Della Fare shared a photo of the iPhone case(外壳)that he found on a social website(网页).In thephoto,a model stands with her phone in her back pocket,and the case looks like a gun.Della Fave said,"If a child draws the phone with the gun-like case before policemen,the firstthing they're going to see as it's coming up is a gun.This doesn't seem like a good idea at all to apoliceman."The phone case is sold online by various sellers at prices from about$5 to$49 and comes inseveral different colors."The case is popular.That's why we sell it.If you have the case,you can playgames of shooting at parties,"said the Trend Shop."Don't worry.You can't actually shoot anyone!"A policeman gave a few words of advice,"I would NOT suggest buying this kind of phone case,which was designed to look like a gun."It is not clear who makes the case."If it's on the web,then it's out there somewhere;that's thebottom line,"said Della Fave.What do policemen say about the gun-like phone ease?A. It is cool for people to carry such eases.B.It should be widely sold online.C. It is not a good idea buying this kind of case.D.It should not be made in different colors.
选项
A. It is cool for people to carry such eases.
B.It should be widely sold online.
C. It is not a good idea buying this kind of case.
D.It should not be made in different colors.
答案
C
解析
事实细节题。根据第四段可知,一名警官给出建议,“我不建议购买这种外观看起来像枪的手机壳。”故本题选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2665075.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Lackingofbooks,thechildreninthepo
Someoldpeople,____childrenareaway
随机试题
WhydidthegirlinviteUncleSmithtodinner?[originaltext]W:Goodmorning,Un
对于汇票而言,以下术语的含义是什么:(a)普通承兑?(1988年9月)(b)限制性承兑?(1988年9月)(a)普通承兑是没
[originaltext]Exportersaregoingtohavetochangeiftheyhopetopenetra
Howfitareyourteeth?Areyoulazyaboutbrushingthem?Neverfear:Aninv
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
Classificationgivessignificance【C1】______unrelatedandconsequentlymean
利息保障倍数是指企业的某一利润指标与应付利息之比,该利润指标是()。A.息税前利
动火作业实行“三不动火”,下列属于“三不动火”范围的是( )。A.没有经批准的“
联系一定的概率作参数区间估计时,概率表明的是要求估计的()。A.精确度 B.
下列描述与异烟肼相符的是A、异烟肼的肼基具有还原性 B、异烟肼的肼基具有氧化性
最新回复
(
0
)