首页
登录
学历类
A number of children with special educat
A number of children with special educat
资格题库
2022-08-02
64
问题
A number of children with special educational needs are home educated when schools cannot meettheir needs.As a parent,you must make sure that your child receives a full-time education suitable to their ageand ability from the age of five.You do not need to be a good teacher and your child does not have tofollow the National Curriculum(国家课程标准)or take national tests.There is no money directly fromthe central government for parents who decide to educate their children at home,but the local(当地的)governments do provide guidance for parents,including free National Curriculum materials.Local governments should keep an eye on the parents who educate their children at home to makesure that a suitable education is being provided.You can provide evidence(证据)that your child isreceiving a suitable education by writing a report and providing some of your child's work.You can alsoinvite a local government officer to your home or meet him outside the home,with or without your childbeing present--officers have no right to get to your home without permission.What should the parents of home-educated children promise to do?A. Send the children to take national tests.B.Get help from schools.C. Provide a full-time education.D.Use the National Curriculum.
选项
A. Send the children to take national tests.
B.Get help from schools.
C. Provide a full-time education.
D.Use the National Curriculum.
答案
C
解析
事实细节题。根据第二段第一句可知,作为家长,您必须确保您的孩子从五岁开始接受适合其年龄和能力的全日制教育。故本题选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2665070.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Aschildrenmovetowardsadulthood(成年),
Theeducationcommittee___hisproposalw
ThenumberofspeakersofEnglishinSha
ThenumberofspeakersofEnglishinSha
ThenumberofspeakersofEnglishinSha
ThenumberofspeakersofEnglishinSha
随机试题
Everysecond,【56】hectareoftheworld’srainforestisdestroyed.That’sone
PASSAGEFOUR[br]WhatistheroleofParagraph5inrelationtoParagraph4?To
[originaltext]LyndonB.Johnsonwasthe8thVice-presidentoftheUnitedSt
如果你告诉他们真相,你就可以获得这次机会而不被他们误解。(without)Ifyoutellthemthetruth,youwillbeabl
[originaltext]Asuperattendantofthecity’smunicipalbuilding,DeliaSad
男性,50岁,吸烟30年,经常咳嗽、咳黄白色痰。半年来咳嗽频繁,痰带血丝伴胸闷不
圆轴扭转时圆轴截面上任意一点的()与该点到圆心的半径成正比。A.切应力 B.
下列情况中,不会影响骨折愈合的是A.牵引过度及固定不确实 B.骨折断端有软组织
描写就是用生动形象的语言,把人物或景物的状态具体地描绘出来。从描写的角度分,可分
存款人()时,不需要撤销银行结算账户。A、宣告破产 B、被吊销营业执照 C、
最新回复
(
0
)