首页
登录
学历类
Not many years ago, a wealthy and rather
Not many years ago, a wealthy and rather
题库
2022-08-02
102
问题
Not many years ago, a wealthy and rather strange old man named Johnson lived alone in a village in the south of England. He had made a lot of money in trading with foreign countries When he was seventy-five, he gave 1200 to the village school to buy land and equipment for a children’s playground As a result of his kindness, many people came to visit him. Among them was newspaperman. During their talk, Johnson remarked that he was seventy-five and expected to live to be a hundred. The newspaperman asked him how he managed to be healthy at seventy-five. Johnson had a sense of humour(幽默). He liked whisky(威士忌酒) and drank some each day. “I have an injection(注射) in my neck each evening,” he told the newspaperman, thinking of his evening glass of whisky The newspaperman did not understand what Johnson meant. In his newspaper he report that Johnson was seventy-five and had a daily injection in his neck. Within a week Johnson received thousands of letters from all over Britain, asking him for the secret of his daily injectionThe newspaperman ____. ( )A. should have reported what Johnson had told him B. shouldn’t have asked Johnson what injection he had C. we eager to live a long life D. should have found out what Johnson really meant
选项
A. should have reported what Johnson had told him
B. shouldn’t have asked Johnson what injection he had
C. we eager to live a long life
D. should have found out what Johnson really meant
答案
D
解析
根据文章最后一段“The newspaperman did not understand what Johnson meant.”然后他就报道了,结果引来很多人写信寻问Johnson注射的事情,由此可以看出新闻人本应当找出Johnson说的注射的真正意思。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664567.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,b
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,b
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
I′drathermarryamanwhohada(n)_____
Franklyspeaking,I′dratheryou_________
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
随机试题
为孤儿捐款,请按以下地址或电话号码同我们联系。(contact)Tomakedonationstoorphans.pleasecontactusa
[audioFiles]audio_eusm_j01_015(20099)[/audioFiles]A、Themoviewasreallywonder
[originaltext]Musicwhichisoriginalisindividualandpersonal.Thatist
CharacterAnalysisI.DifferentTypesof【T1】_____【T1】______Protagonistsand【T2】
A—multimediamessageserviceJ—fixeddialB—subscriberidentitymoduleK—automa
下列不属于舞台工程使用的常规灯具是()。A.舞台成像灯 B.舞台回光灯
56323
下列关于有限责任公司的监事会的表述,不正确的是()A.公司的董事长总经理可以
A.1年 B.2年 C.3年 D.4年麻醉药品、第一类精神药品邮寄证明应保
寒凉药对热证模型动物中枢神经系统功能的影响有A.痛阈值降低 B.惊厥阈值降低
最新回复
(
0
)