首页
登录
学历类
I am watching my son and hundreds of his
I am watching my son and hundreds of his
资格题库
2022-08-02
30
问题
I am watching my son and hundreds of his classmates, marching in perfect order into the university football stadium(体育场). Holding back my tears, I search for my son in the sea of people. Suddenly, there he is. I jump to my feet and start waving. Arms flying back and forth above my head, l look like a windmill(风车), or maybe an airport worker guiding a plane. I see him smile, then laugh as he pulls his camera out of his pocket. He takes a picture of me as he waves back, and then goes to find his seat. What is it about graduations that makes them so moving? Why do most of us women cry as we watch our sons, daughters, grandchildren, nieces , and nephews march in dark robes(长袍)? We cry partly because, no matter how old our children are, and no matter how much they have achieved, in our eyes they are still the little babies we carry around the house to comfort. And, of course, we cry also because something wonderful is ending, and we miss it already. Whatever is on its way to take its place will not be the same. It has been such a gift to have my son go to college close to home. We never have to worry about whether he will be able to make the trip home for a holiday. But this was a time-limited gift. My son will attend graduate school in California. We will talk and text like crazy, and visit as often as we can. But it will not be the same.The writer cries partly because ____.( )A. she misses the days when she could often see her son B. she is disappointed that they have to move to California C. she feels sad that her son has achieved little at college D. she is afraid her son cannot find a job after graduation
选项
A. she misses the days when she could often see her son
B. she is disappointed that they have to move to California
C. she feels sad that her son has achieved little at college
D. she is afraid her son cannot find a job after graduation
答案
A
解析
事实细节题。由最后一段可知,作者哭是因为她再也不能经常见到儿子了。儿子上大学时离家比较近,所以作者能够经常看到他,但是现在儿子大学毕业了,即将到加利福尼亚上研究生了。故A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664347.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Peterwould_________stayathomewatching
Iamwatchingmysonandhundredsofhis
Iamwatchingmysonandhundredsofhis
Iamwatchingmysonandhundredsofhis
Iamwatchingmysonandhundredsofhis
随机试题
ThependingG20summitwillfocusonissuesincludingclimatechange,steeland
Theywentthroughtherooms,beingcarefultotouchnothing,astheydidnotwan
[originaltext]London(dpa)-TheQueenhasimposedapalacebanontheuseof
HowtoGetOveraBreakup1.【T1】yourdecision【T1】______Ifit’syourdecision,d
多级中断系统中有多个不同优先级的中断源,优先极高的中断可以打断优先级低的中断服务
根据投资组合理论,如果甲的风险承受力比乙大,那么()。A.甲的无差异曲线的
下列关于股票或股票组合的β系数的说法中,不正确的有()。A.如果某股票的β系数=
(2016年真题)《证券监管目标和原则》是由()发布的。A.国际金融协会
患者,男性,45岁,左下后牙咬硬物时偶有酸痛,位置固定,与冷热刺激无关。若第一种
在ABC分类法中,关于A类问题的说法,正确的有()。A.A类问题为不重要的问
最新回复
(
0
)