首页
登录
学历类
"Troublemaker" was what was given to my
"Troublemaker" was what was given to my
考试题库
2022-08-02
47
问题
"Troublemaker" was what was given to my friend Peter by his teachers. They also said that he had no future and no hope! But now I suggest that anyone who said that should say "sorry" to him. Peter finished Grade Nine, and then he went to study at a technical college. He became a leader of a group of bad boys. After graduation he had nothing to do, so he just hung around by the market with his friends. It looked like nothing could change his life. It was not until the day that his father died. He left the boys and went to help his mother who sold food by the roadside. He really pitied his mum and wanted to do something to support her. He loved reading cartoon(漫画)books and had been collecting them for years, so he decided that he should sell them. Soon he realized that his books were very popular. So he made up his mind to set up his own business. He went around buying cartoon books from other people. He bought them for 25% and then sold them for half price. These days, he doesn't have to go around looking for cartoon books because there are always people coming to his shop to sell their old ones. He now has a monthly income of about 55,000 baht(秦铢). He was a "troublemaker" to his teachers but he is a hero to me. If you are judged by your teachers as a "bad student", I suggest you ignore what they say. Just do your best in everything. Don't give up so easily. Believe me, one day you could be successful, too.Why does the author think some people should say "sorry" to Peter? ( )A. They considered him hopeless. B. They refused to help him. C. They made him give up his friends. D. They looked down on his parents.
选项
A. They considered him hopeless.
B. They refused to help him.
C. They made him give up his friends.
D. They looked down on his parents.
答案
A
解析
推理判断题。由第一段前两句可知,老师称皮特为“捣蛋鬼”,有人说皮特没有希望和未来。由此不难推断,作者认为一些人应该向皮特说“抱歉”的原因是他们认为皮特没希望。故A正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2664296.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
"Troublemaker"waswhatwasgiventomy
"Troublemaker"waswhatwasgiventomy
"Troublemaker"waswhatwasgiventomy
"Troublemaker"waswhatwasgiventomy
"Troublemaker"waswhatwasgiventomyf
"Troublemaker"waswhatwasgiventomyf
Passageone “Troublemaker”waswhatwas
Passageone “Troublemaker”waswhatwas
Passageone “Troublemaker”waswhatwas
Passageone “Troublemaker”waswhatwas
随机试题
Completethenotesbelow.ChooseNOMORETHANTWOWORDSfromthepassage
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusc
LastmonthHansenTransmissionsInternational,amakerofgearboxesforwind
DivorceForevery1,000marriedcouplesint
下列各项中,不属于出版业的研究内容的是( )。A.出版业与相关行业的关系 B
下列哪项疾病的传染源为啮齿动物:A.乙型肝炎 B.流行性出血热 C.艾滋病
下列有关财务弹性的表述,不正确的是()。A.财务弹性是指将资产迅速转变为现金的
一级结算由托管人作为结算参与人代表托管资产与()完成净额交收。A.证券交易所
(2020年真题)下列关于上市公司可转换公司债发行条件的有关说法,正确的有(
共用题干 张明欲购买一套商品住房,看中了某个商品住宅项目找到该项目售楼处,向销
最新回复
(
0
)