首页
登录
学历类
Not many years ago, a wealthy and rather
Not many years ago, a wealthy and rather
考试题库
2022-08-02
119
问题
Not many years ago, a wealthy and rather strange old man named Johnson lived alone in a village in the south of England. He had made a lot of money in trading with foreign countries. When he was seventy-five, he gave ~ 1200 to the village school to buy land and equipment for a children′ s playground. As a result of his kindness, many people came to visit him. Among them was a newspaperman. During their talk, Johnson remarked that he was seventy-five and expected to live to be a hundred. The newspaperman asked him how he managed to be healthy at seventy-five. Johnson had a sense of humour (幽默). He liked whisky (威士忌酒) and drank some each day. "I have an injection(注射) in my neck each evening," he told the newspaperman, thinking of his evening glass of whisky. The newspaperman did not understand what Johnson meant. In his newspaper he reported that Johnson was seventy-five and had a daily injection in his neck. Within a week Johnson received thou- sands of letters from all over Britain, asking him for the secret of his daily injection. When Johnson said he had an injection in his neck each evening, he really meant that .A.he drank a glass of whisky in the eveningB.he needed an injection in the neckC.a daily injection in the evening would make him sleep wellD.there was something wrong with his neck
选项
A.he drank a glass of whisky in the evening
B.he needed an injection in the neck
C.a daily injection in the evening would make him sleep well
D.there was something wrong with his neck
答案
A
解析
由文章第二段倒数第二句可知,约翰逊说他每晚在脖子上注射的意思是,他每晚喝一杯威士忌酒。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2663950.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,b
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,b
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
Mr.Smithwasawealthyindustrialist,but
I'msureyou'drathershewenttoschool
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
Notmanyyearsago,awealthyandrather
随机试题
ScientistshadthoughtpeoplebeganmanipulatingfiretocreatetoolsinEur
OneofthebasicingredientsofAmericanpopularcultureisconsumption,and
[originaltext]Thesearetheso-calledkillerBeesyou’venodoubtheardabo
如果一个学生由于父母离异而变得性格孤僻,很少参加集体活动,逐渐远离了同学的交往圈
患者,男性,20岁。饮食不当,突然上腹痛、恶心、呕吐、发热、脱水,拟诊断为急性胃
为了鉴别巨幼细胞贫血与红白血病,最好的染色方法是A.ACP染色 B.NAP染色
赵峰是班里的数学课代表,不仅数学成绩好,其他各科成绩也名列前茅。他上课发言积极,
某地区地震后,社会服务机构派遣社会工作者到灾区开展服务,社会工作者组织志愿者发放
根据《工程建设项目施工招标投标办法》的规定,招标人可以在招标文件中要求投标人提交
适用于瓦斯矿有水工作面钻爆法施工的爆破器材和起爆方法有( )。 A
最新回复
(
0
)