首页
登录
学历类
The next time you try for a high-ranking
The next time you try for a high-ranking
练习题库
2022-08-02
34
问题
The next time you try for a high-ranking post,you could let your possible boss listen to a recommending(推荐)phone call"made"by US President Ceorge W.Bush or British Prime Minister Tony Blair.Of course,neither of them could really do that for you--you would just"borrow"their voices.AT&T labs will start selling speech software that it says is so good at reproducing the sounds of a human voice that it can recreate voices and even bring the voices of long-dead famous people back to life.The software,which turns printed text into speech,makes it possible for a company to use recordings of a person′s voice to say things that the person never actually said.Possible customers for the software,which is priced in the thousands of dollars,includes telephone call centers,companies that make software that reads digital(数字的)files aloud,and makers of automated voice devices(装置).The advances raise several problems.Who,for example,owns the rights to a famous person′s voice?Some experts even believe that new contracts(合同)will be drawn that include voice-licensing clauses."And although scientists say the technology is not yet good enough to commit fraud(假冒),would the synthesized(合成的)voices at last be able to trick people into thinking that they were getting phone calls or digital audio recordings from people they know?Even Mr Fruchterman,one of AT&T labs′possible first customers,said he wondered what the new technology might bring."Just like you can′t trust a photograph any more."he said,"you won′t be able to trust a voice either."According to the passage,you can infer thatA.the software will turn out to be an immediate success in the marketB.the government will forbid the sale of the software in the marketC.it'shard to decide whether the software will enjoy popularityD.the software will soon prove to be nothing but rubbish
选项
A.the software will turn out to be an immediate success in the market
B.the government will forbid the sale of the software in the market
C.it'shard to decide whether the software will enjoy popularity
D.the software will soon prove to be nothing but rubbish
答案
C
解析
考情点拨:推理判断题。应试指导:文章最后一段讲到,有可能第一个购买这种软件的客户对它带来的影响还不敢确定,所以我们可以推论出,这种软件的市场前景还是未知数。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/xueli/2663612.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
Thenexttimeyoutryforahigh-ranking
Thenexttimeyoutryforahigh-ranking
Thenexttimeyoutryforahigh-ranking
Thenexttimeyoutryforahigh-ranking
Thenexttimeyoutryforahigh-ranking
Thenexttimeyoutryforahigh-ranking
随机试题
Abreakthrough(突破)intheprovisionofenergyfromtheSunfortheEuropean
WhichofthefollowingbestdescribesJamesBrown’schildhood?[br][originalte
Withthepassageoftime,thewaveofchangealsospreadtocities.Theexp
Tobeabletofillleisureintelligentlyisthelastproductofcivilization
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
上海证券交易所成立于()年11月。?A:1991 B:1990 C:199
手术治疗中一般病人知情权不包括A.有同意的合法权利 B.有做出决定的认知力
依据国家电网公司变电检测通用管理规定,()应及时在标准作业卡上对已完成的工序
2021年4月,我国本外币贷款余额187.85万亿元,同比增长12%;人民币贷款
一个社会的道德资源,不在书本上,不在故事里,也不在一本本宣传画册中,而在人的身上
最新回复
(
0
)