首页
登录
从业资格
Passage 4 A MENTORING(导师制)program is gi
Passage 4 A MENTORING(导师制)program is gi
题库
2022-08-02
68
问题
Passage 4A MENTORING(导师制)program is giving life changing opportunities to Banbury youth.Young Inspirations was founded two years ago to provide mentoring sessions for students and unemployed young adults aged 11 to 21.Alex Goldberg,the program's founder,said;“We set up Young Inspirations because we wanted to give young people experiences which will potentially be life changing and broaden their outlook.We try to create work experience opportunities that will really make a difference to our youth.For example,we’ve secured internships with world-famous firms such as Honda.”“At a time of funding cutbacks where schools are finding it more and more difficult to offer this kind of mentoring,it is extremely important that these opportunities are available both to help youth with their school work and grades and to give them opportunities which may help shape their futures.”Kieran Hepburn,14,is one of a group of Banbury youth who has benefited from the program so far.In October the Banbury School pupil was accompanied by Young Inspirations staff to Paris where he was an observer at the United Nations Educational,Scientific and Cultural Organization's(UNESCO)International Youth Forum.The event was held for young people from around the world,to seek their views on how the future of youth and education should look.Kieran joined several hundred observers mostly in their 20s and was the only UK school pupil to attend the event.Kieran thinks the trip was a life changing experience.“Before we left I didn't quite know what to make of it but when we got there we didn't stop,it was amazing,”he said,“We went to three or four hours of debates each day and then did something cultural each afternoon.”The main theme of the forum was how youth can drive change in political and public life.It dealt with issues such as drug abuse,violence and unemployment.Kieran said:“It has really helped me to improve my confidence and social skills as well as my school grades and I was voted most improved pupil at school in August.”The Young Inspirations mentoring sessions take place each Friday in Banbury.For details visit www.younginspirations.com.According to Alex Goldberg,it is difficult for schools to offer the mentoring due to( ).A.the lack of support from firmsB.the cultural differencesC.the effect of unemploymentD.the shortage of money
选项
A.the lack of support from firms
B.the cultural differences
C.the effect of unemployment
D.the shortage of money
答案
D
解析
细节理解题。从第四段的第一句话:At a time of funding cutbacks where schools are finding it more and more difficult to offer this kind of mentoring,可知学校不能给学生这方面的指导,主要是因为缺钱。因此,选择D选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/808309.html
本试题收录于:
银行招聘综合知识题库银行招聘考试分类
银行招聘综合知识
银行招聘考试
相关试题推荐
Passage2 Globalwarmingiscausingmor
Passage2 Globalwarmingiscausingmor
Passage1 Duringherjunioryearofhig
Passage1 Duringherjunioryearofhig
Passage4 AMENTORING(导师制)programisgi
Passage4 AMENTORING(导师制)programisgi
Passage3 Asksomeonewhattheyhavedo
Passage3 Asksomeonewhattheyhavedo
Passage2 OneeveninginFebruary2007,
Passage2 OneeveninginFebruary2007,
随机试题
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Itcanbeinferredfromparagraph3
TheUnitedStatesisatypicalcountry[originaltext]HenryFord,thefamou
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay
[originaltext]W:Whatareyougoingtohave?M:Ihavenoidea.Couldyouhelp
下列关于其他权益工具的核算,说法不正确的是()。A.其他权益工具核算企业发行的
《从鸦片战争到五四运动》中记载:“今天,随便走进哪一家农户,人们都可以看到,曾经
房地产交易中,如在房地产买卖、租赁、抵押时,对有关合同进行把关,可以咨询( )
手机:通讯:辐射 A.地雷:防卫:战争B.列车:运输:噪音 C.
(2016年真题)中外合资企业W公司由中方甲公司与外方乙公司共同投资设立。外
按《建设工程文件归档规范(局部修订)》GB/T50328-2014要求,列入城
最新回复
(
0
)