首页
登录
从业资格
Many high school students consider a col
Many high school students consider a col
练习题库
2022-08-02
95
问题
Many high school students consider a college education useless. Therefore, they choose not to go to college. If you’re one of them, think again. Here are some reasons why you should go to college and receive a good education there.Schools and universities are the first sources of knowledge. We take that knowledge later on to build our careers after graduation. More knowledge will be gained after you start working, but without an education, that job will not be within easy reach. Knowledge leads to knowledge.While limited within the walls of the educational institutions, we openly explore other cultures of the world. We come to know that ours is not the only culture. Other cultures have valuable insights to share, enriching our own. Education also makes us want to travel and interact with various cultures, broadening our horizons.When there’s a downturn in the economy, those who attended college will be more likely to find a new job than those who only finished grade school and have a limited skills set. The more education you have, the more chances you will get to improve the quality of your life as you have a better job and earn a higher salary.When you’re skillful and knowledgeable, you get to “rub knees” with people of similar backgrounds and tastes. It means a good education leads to excellent networking. Good networking can benefit you a lot in your later life.A good education makes you a more interesting person. You can talk about ideas and events instead of just other people and what's on sale in stores. An educated person doesn’t gossip, having a preference to discuss ideas and listen to what other people have to say.What is the text mainly about?A.Sources of knowledge.B.Benefits of attending college.C.The disadvantages of not being educated.D.The reason why some people think college useless.
选项
A.Sources of knowledge.
B.Benefits of attending college.
C.The disadvantages of not being educated.
D.The reason why some people think college useless.
答案
B
解析
考查主旨大意题。根据第一段最后一句“Here are some reasons why you should go to college and receive a good education there”及文章内容,可知短文通过阐述上大学的一些原因,意在主要讨论上大学的益处。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/congyezige/1916587.html
本试题收录于:
教师招聘 小学题库教师招聘分类
教师招聘 小学
教师招聘
相关试题推荐
Ihaveheardbothteachersandstudents_
Weconsideritimportantthateverycitiz
WuhanRailroadBridgeVocationalSchool
Manyhighschoolstudentsconsideracol
Manyhighschoolstudentsconsideracol
Considerthesesituations:Youhavejust
Considerthesesituations:Youhavejust
Considerthesesituations:Youhavejust
Considerthesesituations:Youhavejust
__________isconsideredtobethebest-
随机试题
Thesenseofhonourappearstobedying.Whofightsduelstodefendhisreput
2020年全国绿色食品原料标准化基地中,平均每个蔬菜基地的面积是茶叶基地的
抗帕金森病药物治疗后期常见的并发症包括A.便秘和排尿困难 B.恶心呕吐、低血压
以下内容属于股权投资基金合伙协议必备条款的是() Ⅰ.合伙人的权利义务;
连翘在保和丸中的配伍意义是( )。A.清热泻火 B.解毒透邪 C.消痈散结
某单层空分厂房,平屋面可上人,设计图纸上显示耐火等级为一级,消防机构对该厂房构件
下列关于法的特征的表述,不正确的是?A.与习惯、道德以及政策不同,法律是一种以公
下列有关细节测试样本规模的说法中,错误的是( )。A.总体项目的变异性越低,通
在工程经济分析中,以投资收益率指标作为主要决策依据,其可靠性较差的原因在于( )
既想参赛演讲比赛锻炼自己,又怕成绩不好被人讥笑,此时的动机冲突属于A、趋避冲突
最新回复
(
0
)