首页
登录
职称英语
Look at the notes below.Some information is missing.You will hear a report on
Look at the notes below.Some information is missing.You will hear a report on
游客
2025-05-15
20
管理
问题
Look at the notes below.
Some information is missing.
You will hear a report on E-money.
For each question(16-22), fill in the missing information in the numbered space using a word, numbers or letters.
After you have listened once, replay the recording.
E-MONEY — MONEY OF FUTURE
Description: E-money, also called chip cards or【B1】______is a kind of【B2】______ for people to add【B3】______to instead of coins and bills in their wallet. It is a 【B4】______device like a computer disk or just a tiny processor.
Advantages:
(i)【B5】______
(ii)Safety(iii)Cost
The card’s value can be verified and changed without going through a【B6】______ system such as a【B7】______has to. [br] 【B3】
Reporter:
Scientists are developing such kind of smart cards for people to add value to, instead of coins and bills in wallets. We call them chip cards, electric money or e-money. The smart card is like a computer disk or almost a tiny computer. It is a memory device. Scientists intend such smart cards to replace cash in our wallets. Why cards instead of cash or checks? Convenience, safety, and cost. Bills cost money and have to be handled and stored. Besides, the card’s value can be verified and changed without going through a complex system such as a credit card has to. That will finally help smart cards win the favor of all users and in effect become the money of the future.
选项
答案
value
解析
细节题。细节定位处请见17题解析。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4077492.html
相关试题推荐
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthepassagebelow.Someinformationismissing.Youwillhearawomanta
Lookatthepassagebelow.Someinformationismissing.Youwillhearawomanta
Lookatthepassagebelow.Someinformationismissing.Youwillhearawomanta
随机试题
TheeffectoftheearthquakethatcausedmostofPortRoyaltosinkintotheCar
[originaltext]Jazzbeganintheearly20thcenturyasamusicofAfricanAm
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
[originaltext]Everyhumanbeing,nomatterwhatheisdoing,givesoffbody
下列关于成本法的说法中,错误的是()。A.成本法的原理,是潜在投资者为获得某
以改进教师的教和学生的学为主要目的,侧重于过程的评价为() A.终结性
患儿,6岁。2个月来胃纳不振,精神疲倦,伴有低热,遍身汗出,微恶风寒。治疗应首选
从金属利用的历史来看,先是青铜器时代,而后是铁器时代,铝的利用是近百年的事。下列
2013年初,国务院印发的《全国海洋经济发展“十二五”规划》提出,我国将进一步提
防止疟疾复发选用的药物是A、乙胺嘧啶 B、氯喹 C、奎宁 D、哌喹 E、
最新回复
(
0
)