首页
登录
职称英语
• Read the following text. • Are the sentences 16-22 “right” or “wrong”? I
• Read the following text. • Are the sentences 16-22 “right” or “wrong”? I
游客
2025-05-13
35
管理
问题
• Read the following text.
• Are the sentences 16-22 “right” or “wrong”? If there is not enough information to answer “Right” or “wrong”, choose “Doesn’t say”.
• For each sentence (16-22), mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
Although the situation at the negotiation table is always changeable, it is necessary to make out a detailed plan for the forthcoming negotiation.
“Top line” and “bottom line” should be decided. For many negotiations in which more complex issues exist than the single factor of price, it is more useful to identify a “best achievable” top line. The negotiators of course hope for the best, but the fact is that their “best” is hardly satisfied. The limitation of the top line is affected by many factors. The negotiators should be considerate of the other party. They should not be too aggressive even when they are in a favourable position. They can not be too optimistic. If one party demands too much, the negotiation often results in a failure.
The bottom line, on the other hand, is the last “line of defence”, which the negotiators will not give up. When setting the bottom line, over-optimism about probable outcome is often linked to a failure to give the bottom line adequate consideration. Identifying the bottom line is perhaps more important then setting the original target. Flexibility in setting the best achievable target is essential. [br] Many factors often cannot influence the limitation of the top line.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
见文中第二段,“The limitation of the top line is affected by many factors.”,即“最佳目标”会受到很多因素的影响,因此题干说法错误。故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4074800.html
相关试题推荐
•Readtheinter-officememobelow.•Completetheformonthefollowingpage.•
•Readtheinter-officememobelow.•Completetheformonthefollowingpage.•
•Readthefollowingpassagewhichadvisescandidateshowtoanswerdifficultin
•Readthefollowingpassagewhichadvisescandidateshowtoanswerdifficultin
•Readthefollowingpassagebelowaboutthefactorsthatinfluencebuyingbehav
•Readthefollowingpassagebelowaboutthefactorsthatinfluencebuyingbehav
•Readthefollowingpassagebelowaboutthefactorsthatinfluencebuyingbehav
•Readthefollowingpassagebelowaboutthefactorsthatinfluencebuyingbehav
•Readtheadvertisementbelowforahotdrinksmachine.•Aresentences16-22"
•Readtheadvertisementbelowforahotdrinksmachine.•Aresentences16-22"
随机试题
Uponreachinganappropriateage(usuallybetween18and21years),children
Whichofthefollowingsentencescontainssubjunctivemood?A、Irecommendthatyo
Weallhaveoffensivebreathatonetimeoranother.Inmostcases,offensiv
Rabbitearantennasareoldfashionedbutarestillinuse.[br]Theprice$69.
Musicproducesprofoundandlastingchangesinthebrain.Schoolsshouldadd
有关妊娠合并糖尿病,下述不正确的是A.孕早期糖化血红蛋白A1c高于正常值,畸形儿
基金份额登记机构的主要职责不包括()。A.负责基金份额的登记 B.建立并管理
胆道B超检查前需禁食的时间是A.4小时 B.6小时 C.8小时 D.10小
企业薪酬制度的类型主要包括( )。A.固定薪酬制 B.组合薪酬制 C.绩效
基坑开挖时,造价相对偏高的边坡支护方式应为()。A、水平挡土板 B、垂直挡土板
最新回复
(
0
)