首页
登录
职称英语
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming
游客
2025-05-03
44
管理
问题
Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them because they have a flair for self-promotion and because they have so much money to threw around. "It’s iniquitous, " they say, "that this entirely unproductive industry (if we can call it that) should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies are making. Why don’t they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it’s the consumer who pays. "
The poor old consumer. He would have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is just because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives large from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about Supposing you wanted to buy a washing-machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc. from an advertisement
Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway by-laws while waiting for a train? Would you like to read only closely-printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities.
We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price!
Another thing we shouldn’t forget is the "little ads", which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything can be accomplished through these columns. For example, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the "hatch, match and dispatch" columns; but by far the most fascinating section is the personal or "agony" column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s the best advertisement for advertising there is! [br] The writer seems to think that critics’ judgment on the role of advertising is______
选项
A、reasonable.
B、unfair.
C、superficial.
D、foolish.
答案
B
解析
题干问:“作者似乎认为批评家对于广告的重要作用的判断是……”。正确选项为B“不公正”,此题可以定位于第1自然段,而且这也是整篇文章多次重申的主旨。而选项A“合理的”选项C“肤浅表面的”和选项D“愚蠢的”都不是作者对他们持有观点的判断。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4059671.html
相关试题推荐
TheEskimoisperhapsoneofthemosttrustingandconsiderateofallIndiansbu
Treesthat______theviewoftheoncomingtrafficshouldbecutdown.A、blockB、in
Theyarealwaysreadyto______heavyresponsibilities.A、takeinB、takeonC、puto
Thereisperhapsnoothereventinthenaturalworldthatisascharacterist
Thereisperhapsnoothereventinthenaturalworldthatisascharacterist
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey’realwayscoming
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey’realwayscoming
Thecomingofautomationis_____tohaveimportantsocialconsequences.A、likeB、f
Honestynolongerseemstobethebestpolicywithtellingofliesbecoming
Honestynolongerseemstobethebestpolicywithtellingofliesbecoming
随机试题
TheBritishPrimeMinister’sofficialresidenceis,No.10______StreetinLond
LanguagesinAmericaTheUnitedStatesis【T1】______anEnglishspeaking
[originaltext](26)GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearas
DreamResearchshowsthateveryonedreamsqui
A.咀嚼片B.包衣片C.舌下片D.阴道片E.口含片盐酸黄连素片属于
“问题”通常指个体面临一个不易达到的目标时的情境,即通往目标的途径中存在着障碍,
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项不能由它折叠而成?
《学记》中提出的“道而弗牵,强而弗抑,开而弗达”,体现了教学的()。 A.直观
对建筑工程一切险而言,保险人对()造成的物质损失不承担赔偿责任。A.自然灾害
某市甲肝流行期间,有些人为了预防甲肝的发生,到防疫或医疗机构注射丙种球蛋白,这种
最新回复
(
0
)