首页
登录
职称英语
Why should the government, rather than industry or universities, provide the mon
Why should the government, rather than industry or universities, provide the mon
游客
2025-02-26
52
管理
问题
Why should the government, rather than industry or universities, provide the money to put a network of supercomputers in place? Because there is a range of problems that can be attacked only with the massive data-managing capacity of a supercomputer network. No business or university has the resources to purchase by itself enough machines for a whole network, and no business or university wants to invest in a part of a network if no mechanism exists for coordinating establishment of the network as a whole. Which one of the following indicates a weakness in the argument?
选项
A、It does not furnish a way in which the dilemma concerning the establishment of the network can be resolved.
B、It does not establish the impossibility of creating a supercomputer network as an international network.
C、It fails to address the question of who would maintain the network if the governments, rather than industry or universities provides the money for establishing it.
D、It takes for granted and without justification that it would enhance national preeminence in science for the government to provide the network.
E、It overlooks the possibility that businesses or universities, or both, could cooperate to build the network.
答案
E
解析
本题段落论述所犯的一个致命的逻辑错误就是认为对某个个体适用的原则,对包含这个个体的整体或整体的一部分也适用。单个企业或学校不具有购买整个网络的机器的财力,但是多个企业,多个学校或多个企业与多个学校联合就有可能具备购买整个网络的财力。因此上述论述忽视了企业或大学或它们两者可以合作建设网络的可能性,也即选项(E)为正确答案。(A)、(B)、(C)和(D)都与本题的论述无关。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3973618.html
相关试题推荐
Whyshouldthegovernment,ratherthanindustryoruniversities,providethemon
Inseveralcities,thegovernmentisgoingaheadwithambitiousconstructionpro
Whichofthefollowingbestcompletesthepassagebelow?"Government"doesnote
Asapracticalmatter,thecopperavailableforindustrialuseshouldnotbetho
Ifathleteswantbetterperformances,theyshouldtrainathighaltitudes.Athi
Inopposingthe1970CleanAirAct,theUnitedStatesautomobileindustryargued
Thepharmaceuticalindustryarguesthatbecausenewdrugswillnotbedeveloped
Whichofthefollowing,iftrue,wouldprovidemostsupportforconcludingfrom
11.Legislator:Weshouldnotwasteanymoreofthetaxpayers’moneyonthegov
ThegovernmentofPontranclaimsthatTorCity,oneofthesixmajorcitiesint
随机试题
TherespondentwatchesTVfor______.[originaltext]W:Excuseme,I’msorrytobo
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgethem_____
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesp
A.2.50~2.60Pa B.2.70~2.80Pa C.2.85~3.1
甲状腺癌最多的病理类型是A.未分化癌 B.滤泡状癌 C.髓样癌 D.乳头状
明确疳为小儿脾胃病的医家是A.钱乙 B.陈文中 C.刘昉 D.曾世
左边是给定的四面体外表面的展开图,右面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示
内在稳定器又称“自动稳定器”,是指财政制度中的自动稳定因素,当经济衰退或过热时,
张某等五人劫持了甲与乙,然后命令甲杀死乙,否则将杀死甲。甲被逼无奈用绳子勒死了乙
对非水溶性甲、乙、丙类液体灌装,可采用液上或液下喷射泡沫灭火,仅适用于液上喷射灭
最新回复
(
0
)