首页
登录
职称英语
[originaltext] The cancellation of the 16-day flight means that the crew and
[originaltext] The cancellation of the 16-day flight means that the crew and
游客
2025-01-02
41
管理
问题
The cancellation of the 16-day flight means that the crew and scientists on the ground are pursuing only their most important experiments in the few remaining hours left before the shuttle laboratory is closed. The US space agency NASA decided Sunday to bring the orbiter home 12 days early because of fears of weakened power generator could explode. The generator has been turned off, leaving the shuttle with only two thirds of its normal power supply. To conserve electricity for the experiments the crew is working in dimmer lighting than normal and has turned off all unessential equipment. NASA says the two remaining generators are sufficient for Tuesday’s landing, but had nevertheless ordered the astronauts to study emergency procedures in case another fails. The shuttle team has expressed its disappointment at the curtailment of the science mission, and says enough data have already been collected in the materials, combustion and biological experiments to push science further ahead. The scientist’ goal is to complete the experiments on a later shuttle flight. David Batlery, VOA news, Washington.
选项
A、One.
B、Two.
C、Three.
D、Four.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3895581.html
相关试题推荐
[originaltext]TheUnitedStateshasproposedwithdrawingabout1/3ofAmeric
[originaltext]CrudeoilfuturesinNewYorkclosedatanall-timehighTuesd
[originaltext]InSaudiArabia,6influentialSaudipreachershavedenounced
[originaltext]Israel’sAttorneyGeneralhasdecidednottoindictPrimeMini
[originaltext]Thecancellationofthe16-dayflightmeansthatthecrewand
[originaltext]Thecancellationofthe16-dayflightmeansthatthecrewand
[originaltext]Thecancellationofthe16-dayflightmeansthatthecrewand
[originaltext]Interviewer:Asweallknow,morepeoplehavebeenaddedtotheE
[originaltext]Interviewer:Asweallknow,morepeoplehavebeenaddedtotheE
[originaltext]AdelegationofEuropeanlawmakersvisitingAfghanistansaidt
随机试题
Thewayweseethingsismorecomplicated(复杂的)thanweimagine.Oureyesgi
Iwouldratheryou(come)______yesterday.hadcome本题考查虚拟语气。wouldrather跟从句,表示主语
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,
Psychologicallytherearetwodangerstobeguardedagainstinoldage.One
下列分子中,键角最大的是()。A. B. C. D.
李某、男、48岁,中上腹疼多年,一周来疼痛加重,剧烈疼痛2小时。餐后4小时。腹平
以脐为标志,脐中即为神阙穴,属于何种腧穴定位法A.活动标志定位法 B.固定标志
保证的方式有()。 A.连带保证B.共有责任C.一般保证D.特别保证
加涅认为,心智技能与学习策略都属于( )的范畴A.感性知识 B.理性知识
居住拥挤有害健康,也容易造成疾病传播。因此,居室容积是评价住宅居室卫生规模的重要
最新回复
(
0
)