首页
登录
职称英语
She broke off with a little shudder. It was a relief to Framton Nuttel when th
She broke off with a little shudder. It was a relief to Framton Nuttel when th
游客
2024-12-30
48
管理
问题
She broke off with a little shudder. It was a relief to Framton Nuttel when the aunt bustled into the room with a whirl of apologies for being late in making her appearance.
"I hope Vera has been amusing you?" she said.
"She has been very interesting," said Framton.
"I hope you don’t mind the open window." said Mrs. Sappleton briskly. "My husband and brothers will be home directly from shooting, and they always come in this way. They’ve been out for snipe in the marshes today, so they’ll make a fine mess over my poor carpets. So like you menfolk, isn’t it?"
She rattled on cheerfully about the shooting and the scarcity of birds, and the prospects for duck in the winter. To Framton it was all purely horrible. He made a desperate but only partially successful effort to turn the talk on to a less ghastly topic; he was conscious that his hostess was giving him only a fragment of her attention, and her eyes were constantly straying past him to the open window and the lawn beyond. It was certainly an unfortunate coincidence that he should have paid his visit on this tragic anniversary.
"The doctors agree in ordering me complete rest, an absence of mental excitement, and avoidance of anything in the nature of violent physical exercise," announced Framton, who laboured under the tolerably widespread delusion that total strangers and chance acquaintances are hungry for the least detail of one’s infirmities, their cause and cure. "On the matter of diet they are not so much in agreement," he continued.
"No?" said Mrs. Sappleton, in a voice which only replaced a yawn at the last moment. Then she suddenly brightened into alert attention-but not to what Framton was saying.
"Here they are at last!" she cried. "Just in time for tea, and don’t they look as if they were muddy up to the eyes!"
Framton shivered slightly and turned towards the niece with a look intended to convey sympathetic comprehension. The child was staring out through the open window with a dazed horror in her eyes. In a chill shock of nameless fear Framton swung round in his seat and looked in the same direction.
In the deepening twilight three figures were walking across the lawn towards the window, they all carried guns under their arms, and one of them was additionally burdened with a white coat hung over his shoulders. A tired brown spaniel kept close at their heels. Noiselessly they neared the house, and then a hoarse young voice chanted out of the dusk: "I said, Bertie, why do you bound?"
Framton grabbed wildly at his stick and hat; the hall door, the gravel drive, and the front gate were dimly noted stages in his headlong retreat. A cyclist coming along the road had to run into the hedge to avoid imminent collision.
"Here we are, my dear," said the bearer of the white mackintosh, coming in through the window, "fairly muddy, but most of it’s dry. Who was that who bolted out as we came up?"
"A most extraordinary man, a Mr. Nuttel," said Mrs. Sappleton, "could only talk about his illnesses, and dashed off without a word of goodbye or apology when you arrived. One would think he had seen a ghost."
"I expect it was the spaniel," said the niece calmly. "He told me he had s horror of dogs. He was once hunted into a cemetery somewhere on the banks of the Ganges by a pack of pariah dogs, and had to spend the night in a newly dug grave with the creatures snarling and grinning and foaming just above him, Enough to make anyone lose their nerve."
Romance at short notice was her speciality. [br] It can be inferred from the passage that Mrs. Sappleton was all EXCEPT
选项
A、courteous.
B、extroverted.
C、talkative.
D、deceitful.
答案
D
解析
推断题。由题干中的Mrs.Sappleton定位至第四段,浏览上下文。首段第二句指出the aunt bustled into the room with a whirl of apologies for being latein making her appearance,可见她很有礼貌, A符合文意。接下来的对话都是Mrs.Sappleton采取主动,问Framton一些问题,主动介绍情况, B符合文意。第五段首句提到She rattled on cheerfully about the shooting and the scarcity of birds,可见她很健谈,C符合文意。只有D“欺诈的”未涉及,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3891217.html
相关试题推荐
Shebrokeoffwithalittleshudder.ItwasarelieftoFramtonNuttelwhenth
Shebrokeoffwithalittleshudder.ItwasarelieftoFramtonNuttelwhenth
Shebrokeoffwithalittleshudder.ItwasarelieftoFramtonNuttelwhenth
Ascollegeseniorshurtleintothejobhunt,littlefibsontheresume--forex
Ascollegeseniorshurtleintothejobhunt,littlefibsontheresume--forex
Ascollegeseniorshurtleintothejobhunt,littlefibsontheresume--forex
ThoughnottheidealshapeforaChristmasstocking,thisslimlittlevolume
Thecompanyhadshownlittleinterestincateringwiththeneedsofcorporateus
Asconservativesmobilized,Democratspaidlittleattentiontoacontestthatsh
WhichofthefollowinghistoriceventsisoflittlesignificancetoAmerica?A、Wo
随机试题
Thenumbersofpassengerson9airlineflightswere22,33,21,28,22,31,44,
Withaneighty-hourweekandlittleenjoyment,lifemusthavebeenvery______fo
1、答案见解析
在没有喉镜的条件下,现场急救呼吸停止患者时,下列人工气道中哪些可以迅速建立肺通气
采用悬滴法和压滴法观察细菌的运动时,标本应进行A.单染 B.复染 C.不染色
妊娠期间用药风险最大的时间段是A.妊娠15周 B.妊娠18周 C.妊娠3~8
急性肾炎引起水肿的机制是( )。A.水钠潴留 B.毛细血管滤过压升高 C.
对电信()进行监督管理是政府维护消费者权益的具体表现。A:资源 B:服务质量
关于双代号网络计划中关键线路和关键工作的表述,正确的是()。A.两端为关键节
淤地坝建设监理应当由同时具备()专业资质的监理单位承担。A.水利工程施工监
最新回复
(
0
)