首页
登录
职称英语
The kidnapping took place ______ . [br] [originaltext] Algerian police, look
The kidnapping took place ______ . [br] [originaltext] Algerian police, look
游客
2024-10-30
42
管理
问题
The kidnapping took place ______ . [br]
Algerian police, looking for three kidnapped French nationals, are searching vehicles at roadblocks in downtown Algiers. The van used in Sunday’s kidnapping was, found abandoned in the area. An Algerian police chief says the captives may still be alive. Seven foreigners have been killed over the last month by suspected Moslem extremists fighting to topple the government. France is urging families 6f French nationals in Algeria to come home.
选项
A、seven foreigners
B、some captives
C、Moslem extremists
D、Algerian police
答案
C
解析
测试关于“谁是绑架者”的细节题。虽然文中没明确提出是谁,但“suspected Moslem extremists”可以为解题提供些线索,有助于我们选出正确答案C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3823752.html
相关试题推荐
Whatcanweinferfromthenews?[originaltext]Vice-PresidentDickChencyhas
WhogaveNewYorkitsnickname?[br][originaltext]M:Areyoureadyforthetri
WhogaveNewYorkitsnickname?[originaltext]M:Areyoureadyforthetriptot
Whywerethecoupledetained?[br][originaltext]AnAustraliancoupledeta
WhatwilltheclassdoonThursday?[br][originaltext]Iamcertainthata
Whothespeakerspeakingto?[br][originaltext]MayIhavetheattentiono
Whothespeakerspeakingto?[originaltext]MayIhavetheattentionofall
Whatisthewoman’shobby?[br][originaltext]M:MydoctorsaysIneedanoutsi
Whatisthewoman’shobby?[br][originaltext]M:MydoctorsaysIneedanoutsi
Whatisthewoman’shobby?[originaltext]M:MydoctorsaysIneedanoutsideint
随机试题
PASSAGEFOUROpen-minded.从文章第五段德库安所取得的成就以及最后一段第二句中的international—mindedinheritor
[originaltext]Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanythingpart
刺绣(embroidery)是一种具有悠久历史的传统中国手工艺品(handicraftart)。刺绣是用绣针和彩线在织物绣制各种图案。传统刺绣既可以单
Thefollowingisalistofsignsforpublicattention.Afterreadingit,youare
填写病案首页时,疾病诊断的填写顺序应遵循的基本原则是()A.对一个复杂的
有一批灯泡共1000箱,每箱200个,现随机抽取20箱并检查这些箱中的全部灯泡,
以下处方的"后记"内容中,不正确的是A.药品费用 B.医师签章 C.发药药师
52、智能变电站标准中定义的发送GOOSE报文服务不允许客户以未经请求和未确认
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
共用题干 一般资料:求助者,男性,41岁,高中毕业,已婚。案例介绍:半年多前的
最新回复
(
0
)