首页
登录
职称英语
A model of the development of the information sciences is described and used
A model of the development of the information sciences is described and used
游客
2024-10-25
66
管理
问题
A model of the development of the information sciences is described and used to account for past events and predict future trends, particularly fifth and sixth generation priorities. The information sciences came into prominence as electronic device technology enabled the social need to cope with an increasingly complex world to be satisfied. The paper provides a framework for the information sciences based on this logical progression of developments. It links this empirically to key events in the development of computing. The fifth generation development program with its emphasis on human-computer interaction and artificial intelligence, and the sixth generation research program with its emphasis on knowledge science are natural developments in the foci of attention indicated by the model. [br] The fifth generation development program emphasizes
选项
A、the infrastructure of the computing industry.
B、the logical progression of developments.
C、human-computer interaction and artificial intelligence.
D、the social need to cope with an increasingly complex world.
答案
C
解析
根据提问,在相关的句子甲找到第5代发展程序The fifth generation development program with its emphasis on human—computer interaction and artificial intelligence。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3817052.html
相关试题推荐
Thecityisundergoingsuchtremendousdevelopmentthatnewbuildingsaregoing
______snobbishpeople_______youdescribedaretobefoundeverywhere.A、Such,l
Whytheinductiveandmathematicalsciences,,aftertheirfirstrapiddeve
Whytheinductiveandmathematicalsciences,,aftertheirfirstrapiddeve
Whytheinductiveandmathematicalsciences,,aftertheirfirstrapiddeve
Inthedevelopmentofone’sintelligence,environmentplays______.[br][origi
Once______,theinformationsuperhighwaywilldrasticallychangethelifestyle
Thevisionofeducationfor______developmentixaworldwhereeveryonehasthe
WhichisNOToneofthesourcesfromwhichFBIcouldgetcustomerinformation?[
WhichisNOToneofthesourcesfromwhichFBIcouldgetcustomerinformation?[
随机试题
Whenyouopenyourelectronicmail,youmayfindinformationabouthowtobu
PASSAGETWOBecausetheyhavebetterfamilyfinancialconditions.第一段前两句提到,孩子在学校和生
Whatdoesthefirstannouncementtellusaboutnewlyarrivedpassengers?[br]Wh
关于资本市场理论的同质期望假定,以下表述错误的是( )。A.在所有的投资者看来
石方路基与土方路基相比实测项目增加了()。A.横坡 B.平顺度 C.宽度
下列实行特殊管理的药品是A.酮替芬 B.溴己新 C.沙丁胺醇 D.硝酸咪康
对水痘的临床症状描述正确的是A:口周苍白圈 B:疹退留有色素沉着 C:潜伏期
社会救助是国家对无生活收入来源的寡残孤独、遭受天灾人祸而使生活一时变得困难的家庭
某砖砌体和钢筋混凝土构造柱组合墙,如图所示,结构安全等级二级。构造柱截面均为24
只有()才有权发售基金份额,进行基金财产的投资管理。A.基金份额持有人 B.基
最新回复
(
0
)