首页
登录
职称英语
In the school shooting, how many victims died on Monday? [br] [originaltext]
In the school shooting, how many victims died on Monday? [br] [originaltext]
游客
2024-10-17
54
管理
问题
In the school shooting, how many victims died on Monday? [br]
A third student has died from wounds suffered in a shooting at a school in the central U. S. state of Ohio. One victim died hours after the shooting Monday. Two others died on Tuesday, while another two are recovering from their wounds. The alleged attacker appeared in court Tuesday. Authorities say they apprehended the teenage suspect Monday afternoon, after he allegedly opened fire on students inside the Chardon High School cafeteria. Witnesses and local news reports say he is T.J. Lane, a student at a nearby school for at-risk youth. Authorities say his motive remains unclear. A lawyer for the suspect told local media Monday that his family is "devastated" and has expressed condolences to the victims’ families. The lawyer described the suspect as a "fairly quiet" and "good kid" who, to his knowledge, has never been in any trouble. Schools were closed Tuesday in the town of about 5, 000 people as authorities continued to investigate.
选项
A、He is from a broken family.
B、He opened fire inside the school cafeteria.
C、He attacked the students out of jealousy.
D、He is an at-risk boy.
答案
B
解析
信息推断题。新闻提到嫌犯在Chardon High School cafeteria内开火,故[B]正确。新闻中间提到目击者称该名嫌犯为附近at—risk青年学校的学生,但这并不能说明他本人就是at—risk boy,故排除[D];接着还提到当局称嫌犯的动机还不清楚,故[C]错误;新闻后半部分提到律师说his family is“devastated”(震惊的),这并不代表他父母离婚,排除[A]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3805598.html
相关试题推荐
Intheschoolshooting,howmanyvictimsdiedonMonday?[br][originaltext]
Accordingtothenews,ETSis[originaltext][22C]TheAustraliangovernment
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Whyareyoulookin
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Whyareyoulookin
WhowillselecttheBestActressnomineesforAcademyAwards?[originaltext]M:H
Howcansharksfindtheirquarries?[br][originaltext]Scientistssayshark
Howcansharksfindtheirquarries?[originaltext]Scientistssaysharkshave
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause[br][originaltext]W:Mr.Ba
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause[br][originaltext]W:Mr.Ba
AccordingtoMr.Bacon,peoplekeepsnakesbecause[originaltext]W:Mr.Bacon,w
随机试题
ThewritercametoLondonfrom______.[br]Thewriter______.A、hasneverbeen
Hertypeofwomancancopewithlifemuchmoreeasily.A、lookafterB、dealwithC
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[br][originaltext]Thedeepdo
[originaltext]Wouldyouliketohaveacupofcoffee?[/originaltext][originalt
TheInfluenceofRomeEmpireonToday’sSocietyI.OverallIntroduction:Manyas
[originaltext]Ourenvironmentisbeingpollutedfasterthanthenatureand
波波非常喜欢吃橘子。一天波波趁妈妈不注意,偷偷地将一篮橘子全部吃光。结果由于吃得
根据我国法律的有关规定,下列情形中不能减轻或免除法律责任的是()。A.家住偏僻山
关于久期公式dP/dy=-D×P/(1+y),下列各项理解正确的是()。A.久
具强筋骨,软坚散结,清热凉血,解毒防腐作用的辅料是A.酒 B.醋 C.盐水
最新回复
(
0
)