首页
登录
职称英语
According to the passage, what was life like in a small community? [br] [origin
According to the passage, what was life like in a small community? [br] [origin
游客
2024-09-20
63
管理
问题
According to the passage, what was life like in a small community? [br]
In the past fifty years, the American society has changed a great deal. Fifty years ago, most Americans lived in small communities. They rarely moved from one area to another and knew their neighbors at least by name if not by close, personal interaction. Life was so personal in those days that people often joked about it. They said that a person could not even stay home from church on Sundays without the whole town knowing about it. It was difficult to have privacy in a small community like that, but there was usually a sense of security, of belonging, and of community togetherness in such places. Except for church and the local movie theater, there was not much in the way of entertainment. Some people dreamed about moving to the exciting life of the big cities, but most people were happy to live all their lives in the same community. Few people experience this type of lifelong social interaction or sense of community togetherness now. People often move from neighborhood to neighborhood, city to city, and coast to coast. It is rare to find people who have lived all their lives in one community. Because people move so frequently, they do not have a chance to get to know their neighbors. Perhaps this is also why Americans tend to have a more casual attitude about friendship than people from some other cultures. Americans are accustomed to leaving old friends and making new friends.
选项
A、Visiting their neighbors.
B、Leaving their old friends and making new friends.
C、Living all their lives in one community.
D、Saying hello to people they meet on the streets.
答案
B
解析
细节题。文章说当今美国人经常搬家,带来的变化就是很少有机会同邻居交往。对友谊的态度比较随意,他们更习惯于离开老朋友不断地结交新朋友。题干问的是当代美国人习惯做的事情。首先排除C和D;文中提到,因为人们经常搬家,所以没有机会认识他们的邻居,排除A。所以B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3765930.html
相关试题推荐
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[originaltext]Before18
Accordingtothenewsitem,whatmake(s)themajorbushfirespread?[br][origi
Accordingtothenewsitem,whatmake(s)themajorbushfirespread?[br][origi
Accordingtothenewsitem,whatmake(s)themajorbushfirespread?[originaltex
WhatmightbeindangerbecauseofthecrisisinKenyaaccordingtothenewsite
WhatmightbeindangerbecauseofthecrisisinKenyaaccordingtothenewsite
Thenewsitemismainlyabout______.[br][originaltext](21)Recentdiscover
Whatisthespeakerdoing?[br][originaltext]Goodmorning,mynameisMars
WhereisCharingCrossRoadlocated?[br][originaltext]Londonersaregreat
随机试题
Morethanthreenaturereserveshavebeenestablishedinthisarea______huntin
Gender-NeutralLanguageA)Thepracticeofassigningmascu
JohnGurdon’sschoolreportonhisabilitiesinscienceleftlittledoubt."
SupposeaforeignprofessorMr.Smithistovisityouruniversity.Youareassig
“地理环境是人类社会赖以存在和发展的必要前提”,这个观点()。A.是地理环境决
下列有关说法不正确的是()。A.电动机应安装在牢固的机座上,与其他低压带电
孟子说:“民为贵,社稷次之,君为轻。”说明他已经()A.认识到人民群众是历史的创
为了很快达到稳态血药浓度,可采取的给药方法是A.一个半衰期给药一次,首剂用1.4
定期船舶保险期限一般为()年,但是最短也不能少于三个月。A.1 B.2 C
A.2m/3L(↑) B.2m/3L(↓) C.3m/2L(↑) D.3m
最新回复
(
0
)