首页
登录
职称英语
[originaltext] Reading literature doesn’t just improve your power of imaginat
[originaltext] Reading literature doesn’t just improve your power of imaginat
游客
2024-09-07
61
管理
问题
Reading literature doesn’t just improve your power of imagination. / It also expands your capacity for creative reasoning. / A study has shown that reading literature makes you more open-minded. / It releases you from the pressures of real world decision-making, / and lets you enter the mindset of those characters / who are often very different from yourself. / You may not be as imaginative as a famous writer, / but reading helps you see the world through his/her eyes. / The simple act of opening a book and diving into its world / opens the brain up to new ways of thinking.
选项
答案
Reading literature doesn’t just improve your power of imagination. / It also expands your capacity for creative reasoning. / A study has shown that reading literature makes you more open-minded. / It releases you from the pressures of real world decision-making, / and lets you enter the mindset of those characters / who are often very different from yourself. / You may not be as imaginative as a famous writer, / but reading helps you see the world through his/her eyes. / The simple act of opening a book and diving into its world / opens the brain up to new ways of thinking.
解析
本文主题:阅读文学作品可以缓解压力、开阔眼界。本文内容较为正式,因此有一些词汇较难,要注意拼写。需要注意以下词语的拼写:literature、imagination、capacity、creative、imaginative。还须注意以下词语的形式,如动词第三人称单数、名词单复数等:expands、releases、pressures、characters、diving。注意open-minded和decision-making需要用连字符号。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3747241.html
相关试题推荐
Thegovernmentshoulddo______liesinitspowertoimprovethelivingstandard
Theitalicizedpartin"Thisismyrecreation,readingnovels"isusedasA、theo
WhichofthefollowingisINCORRECT?A、Hespentallhistimereading.B、Halfthe
Hewasreadingexcitedlythebookpublishedbyhiscompanyin______withafamo
[originaltext]W:Withallyourexperienceofinterviewing,Michael,howcanyou
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Comein!M:Hi,ProfessorJane!Doyouhaveaminute?W:Fredr
[originaltext]W:Comein!M:Hi,ProfessorJane!Doyouhaveaminute?W:Fredr
随机试题
The______offindinggoldinCaliforniaattractedalotofpeopletosettledown
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
Highstreetshopsuseavarietyofmeanstoattractshoppers,suchasstriki
BanonPublicSmoking1.GoalinspeakingAbanofsmokingfrom【T1】______2.
[originaltext]W:(12)Agoodresumepredictshowyoumightperforminthatdesire
脊髓损伤患者为应用轮椅需进行的肌力训练不包括A.握力训练 B.肱二头肌训练
根据《统计法》的规定,统计人员进行统计调查时,有权()。A.对违反统计法
患者,男,58岁,因心前区疼痛5年,加重伴呼吸困难入院。入院前6年常感心前区疼痛
佝偻病口服维生素D治疗1个月后维持剂量为()A.100~200IU B.30
A.左枕后 B.正枕后 C.右枕后 D.右枕前 E.左枕前头先露,孕妇右
最新回复
(
0
)